Konuya yorum yapmayacaktım ancak, ben yanlış anlaşıldım diye cevap verme mecburiyetinde bulundum..
Ben burada kimseyi küçümsemiyorum, ben sadece çok kazan ile az kananın adsensede sorun olduğunu çok kazananın daha çabuk olayı anlayacağını anlatmaya çalıştım, Allah herkeze gönlüne göre versin.. benim kazancım 24 saatin 17 saati 35 adet site ile uğraşmak ile geçiyor. bizler emeğimizin karşılığını alıyoruz. herkes kanabilir bu işlerden ama gece gündüz uyumadan iş yaparsan, yatarak kimse kazanamaz armut piş ağzıma düş hiç bir işte böyle bir kural yoktur. Burada kim kimin olduğunu bilmeden çok yorum laf atanlar çok.
Dostum ben şov yapmıyorum, sizin bana laf geçirmenize istinaden böyle savunma yapıyorum, yine söylüyorum adsensede sorun oluğunda çok kazananlar az kazananlara karşı daha çabuk sorunu anlar ben bunu anlatmaya çalışıyorum siz lastik gibi uzatmak istiyorsunuz.
senin adamlığın sende kalsın, benim adamlığımda bende..
Tamam da hocam sana kimse kazancın ile ilgili bir soru sormadı ve haklı olduğunu ispatlamanın yöntemi kazancının yüksek olduğunu göstermek olamaz. O zaman senin bir ayda kazandığını (senin söylediğin miktara göre kıyaslıyorum) bir günde kazanan tanıdığım üyeler var bu forumda. O halde onlar da gelip senden haklı olsunlar. Yani anlatmaya çalıştığım şu sen burada kazancı işin içerisinde katarak yanlış yaptın çünkü bir tartışma varsa mantık çerçevesinde fikir beyan edersin ben şu kadar kazanıyorum diye değil. Üstelik benim saatte 1 TL kazandığımı nereden biliyorsun ki belki de hiç kazanmıyorum? Hissederek gelir tespiti yapabilme yeteneğin varsa bilemem. Neyse sonuç olarak haksızsın belki de fevri hareket edip istemeden yanlış şeyler söyledin ve net bir şekilde belki de senden daha fazla kazanan insanları küçümsedin ama özür dile bari de konu kapansın.