NormP adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar,
Şahsi fikrimi belirtmek isterim reskin yapsanız da aynı durum sıfırdan oyun tasarlatsanız da durum aynı olacak püf noktası aso ve tanıtımlar olacaktır. Ben yeni başlayan birisi olaraktan yüksek bütçe ile başlamaktansa reskin yaptırarak geri kalan bütçemi tanıtıma ayırırdım bunun örneklerini gösterebilirim reskin ile 1 milyon indirmeye ulaşan türk geliştiriciler var tanıtımı iyi yaptığınızda ne koşullarda olursa olsun yüksek bir yere varması kaçınılmaz olur tabi doğru bir reklam sürecinde. Buna pasif reklam tanıtımlarını dahil etmiyorum yani reklam havuzları trafik satın alma gibi. Google bunun farkına varacaktır alacağınız trafik anlık olacaktır ertesi günü veya bir kaç hafta sonrasında aynı trafiği elde etmediğinde uygulama düşüş yaşayacaktır aktif reklamdan kastım ise Adwords, Facebook, Twitter, İnstagram gibi organik reklam tanıtımıdır çünkü burada verilen reklamların amacı Mobil uygulamayı yüklemeye yönelik veya dönüşümlere odaklı oluyor. Pasif reklam havuzlarında ise uygulamanızı yükleyen kişinin tek amacı app yi yükleyerek reklam firmasından para kazanmaktır ertesi günü veya anlık olarak kaldırmayacağı meçhuldur. Diğer boyutta ise reklamı gören kişiler o uygulamaya ihtiyacı olduğu için indirmeye gidiyor umarım demek istediğimi anlatabilmişimdir cevapsız kalmak istemedim arkadaşlar tabi şahsi fikrim bu başta belirttiğim gibi.

Bol Kazançlar Dilerim.
Teşekkürler hocam bilgiler için. Bu 1m dediniz ya bakma şansım var mı örneklere?