Site adresi: PM ile verilecektir.
Site için istenen fiyat: 1000 Aciliyetten düşürüldü. Zararına satıyorum.
Sitenin aylık getirisi: Reklam Eklenmedi
Sitenin açılış tarihi: Temmuz 2016
Kategori, sitenin içeriği nedir: Pokemon GO
Günlük hit sayısı: Yok denecek kadar az.
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 3 Ay
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm içeriği ile satılık.
Hosting dahil midir: Bir süre idare edilir.
Banlı olduğu sponsor var mı: Yok.
Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok.
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Dahil - Teknobit Wordpress Teması
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Sınırsız.
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Hayır, yok.

Arkadaşlar merhaba. 3 ay önce büyük umutlarla açtığım ancak tecrübe ve bilgi eksikliğinden dolayı gelişme sağlamayan sitemi satışa çıkarıyorum. Siteye yaptığım yatırım istediğim rakamın çok üstünde.

Sitenin alan adı çok iyi. Aldığımda aranma hacmi 900 bindi. Şimdi ise baktığımda aranma hacmi 1 ile 10 milyon arasında görünüyor. Doğru çalışmalar ile ciddi rakamlara ulaşılabilir.

Sitede 90 adet 250+ makaleler bulunuyor. Birazı forumdan Alper A.'ya yazdırıldı, bazıları ise başka bir editöre yazıldı. Bazı makaleler 500+ ve 1000+ şeklinde. Makaleler tamamen seoya uygun bir şekilde eklendi. Resimler de aynı şekilde seoya uygun şekilde siteye eklendi.

Siteye iç seo + dış seo çalışması yaptırıldı. Dış seo çalışması devam etmektedir. İsteyen kişi arkadaş ile çalışmaya devam edebilir ya da kendisi bu çalışmayı yapabilir.

Sitenin 10K'lık facebook sayfası bulunuyor. Sayfa tamamen organik şekilde kasıldı. Reklam bütçesi ile bu rakama geldi. İsteyenler Facebook'tan da hit çekebilir. Sayfayı site ile birlikte satıyorum. Sayfanın 10K olması sizi yanıltmasın. Kullanıcıların dönüşümü çok iyi. Paylaşımların sürekli yapılması durumunda 8K ile 17K arasında erişim oluyor. Ayrıca forumdaki Ecancan'dan Teknobit Wordpress Teması satın alındı. Temanın lisansı sınırsız.

SEO çalışmasını basit bir şey yaptırmadım. 20-30 TL'lik SEO Paketleri alarak siteyi çöpe çevirmedim.

Siteye yaptığım masraflar;
800 TL SEO
900 TL Makale
200 TL Facebook Reklam Bütçesi
50 TL Teknobit Wordpress Teması

Amacım siteden kar etmek değil. Çok iyi yerlere gelecek siteyi tecrübe eksikliğimden dolayı getiremedim. Sadece alan adının kelimesi 1 milyon ile 10 milyon arasında aranıyor. Sadece siteye yaptığım masrafları çıkartıp zararımı telafi etmek istiyorum. Siteye büyük emekler verildi.

İletişim: PM - Skype: r10.makale