Çoklu twitter hesabını tam manasıyla yönetebileceğimiz bir script yazdırmak istiyorum. Örneklerle nasıl bir sistem istediğimi anlatmaya çalışacağım.
Sisteme istediğim kadar hesap ekleyebilmeliyim, her hesabı ayrı ayrı yönetebilmeliyim. Örneğin 400 tane hesap ekledim, 400 hesap için ayrı ayrı işlem yapabilmek istiyorum.
TAKİP
Mesela sisteme eklediğim X1 hesabı, ona atadığım herhangi bir twitter hesabını takip eden kişileri günlük twitter limitini aşmayacak şekilde takip etmesini istiyorum. Örneğin her 24 saatte bir 950 kişiyi takip etmeli. Yani 1 milyon takipçisi olan bir hesabın her 24 saatte bir 950 adet takipçisini sıradan takip etmesini istiyorum. Aynı işlemi sistemde ne kadar hesap varsa hepsine atadığım farklı farklı hesapların takipçilerini aynı anda takip etmesini istiyorum.
Tüm hesapları istediğim toplu olarak seçip ya da belirli bir kısmını seçip bir kişiyi takip etmesini sağlamak istiyorum.
UNFOLLOW
Sistemde yer alan her bir hesap için takip etmeyen kişileri toplu takipten çıkarmamızı sağlayacak bir buton olsun istiyorum. Bunu her hesap için ayrı ayrı girip tıkladığımda da yapabileyim, seçtiğim hesapların takip etmeyenlerini takipten çıkarmamı sağlayacak çoklu işlem de yapabileyim.
BEYAZ LİSTE
Belirlediğim hesaplardaki kullanıcıların takipten çıkarmamasını sağlamak istiyorum.
LIKE (FAVORİ)
Sistemde yer alan her bir hesap için atadığım hashtaglerde yer alan tweetleri otomatik olarak likelayabilsin.
TOPLU HESAP AÇMA
Excelde hazırlanmıs olduğum bir tabloyu; Kullanıcı Adı, Mail Adresi, Sifre sutünlarında yazanlar sisteme eklediğimde o hesapları açabilmesini istiyorum. Mail, aktivasyon vs. kısmını ben hallederim.
Kullanıcı dostu, beni yormayacak, zamanımı çalmayacak bir arayüzle beraber bu sistemi yapabilirim diyen arkadaşlarla görüşmek isterim.
Kolay gelsin,
Selim.