Beyler, bir videom var. 5.000.000 izlenmeye sahip ve hergün yaklaşık 1.100 izlenme alıyor. Bu videomda bir sahne var, kadınla erkek öpüşüyor. Sadece öpüşme o da 10 saniye kadar sürüyor. Videonun tamamı 3 dakika 05 saniye. Videonun para kazanması açık gözüküyor. Kanalı korkuma henüz adsenseye bağlamadım. Ama artık iştahımı kabartıyor 5 milyon olunca haliyle. Sizce bu video adsense hesabıma zarar verir mi? Titiz davranıyorum çünkü, eskiden bir videom vardı, bir kadın, tuvaletini tutamıyordu ve altına işiyordu. Çıplaklık vs. hiçbir şey yoktu. Aykırı hiçbir şey yoktu. Kadın sadece kot pantolonunun üzerinden altına işediği görülüyordu, yani pantolonu ıslanıyordu sadece. Zaten dini inançlarım gereği böyle çıplak içerikleri vs. de girmem ayrı konu. Neyse efendim, bu videom da günde 10.000 izlenme alıyordu, hergün adsenseme 1dolar yansıyordu, 20 gün kadar yayında kaldı sonra topluluk standartlarımı ihlal eden video gerekçesiyle hem o video kapatıldı, hem de adsense hesabım kapatıldı. O günden beri çok titiz davranıyorum. Sizce bu videonun akıbeti ne olur?