Nukrox adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
botla çekilen 1500 kopya içerik, nasıl 1 saatte index aldı? içerikler nerden çekildi direk kopya mıydı? yoksa üzerinde editleme vs var mı?

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:50:18 -->-> Daha önceki mesaj 23:48:02 --

bir de onun dışında ip konusunda da; yeni kurulan bir sitenin, domain uzatılma süresi bile o siteye google'ın güvenini artırıyor, bunu çoğu insan farketmiştir. dns'lerin ve ip'nin özel olması da güveni artırır, yeni bi site için.
konuların hepsi kopya.
sadece, etiketler (keyword finder) mı nedir tam hatırlamıyorum adını google'da konu ile ilgili en çok aranan etiketleri otomatik ekliyordu.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 01:04:30 -->-> Daha önceki mesaj 01:02:32 --

ceyhunakturk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sanal sunucu kiraladım diyorunuz hocam paylaşımsız herelde bu değil mi? sadece sizin sitenize özel nereden aldınız ve memnunmusunuz benimlede paylaşabilrmisiniz aldığınız yeri fiyatları nasıl? Teşekkürler iyi çalışmalar.
https://www.r10.net/vps-hosting/14938...iyatlarla.html

bu kadar ucuz fiyatlara çok iyi hizmet sağlıyorlar gerçekten.
tavsiye ederim.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 01:09:05 -->-> Daha önceki mesaj 01:04:30 --

Moonweb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu konuda biraz fikirler ortaya koyulsa ne güzel olur.
Takipteyim.

Ek olarak soru: Sizce kurulmuş bir sitenin sonradan özel ip olarak değiştirilmesinin etkisi nasıl olur?
Bunu r10'da bir ben bilmiyorum sanıyordum, meğerse burada arkadaşların meraklı sorularından anladığım kadarıyla, benim gibi yeni duyan çok arkadaş varmış.

Ek olarak sorduğun soruya da cevap vereyim,
Etkisi olur hemde çok iyi olur hocam.

Godaddy gibi tek ip üzerinden yüzlerce web sitesi barındıran hosting firmalarındaki sitelerin (birçoğu) o kadar rezalet hitler alıyor ki o emeğe yazık! her site için farklı ip bundan sonra...