Merhaba değerli arkadaşlar;

Öncelikle vakit ayırıp yapacağınız bütün yorumlar içim şimdiden teşekkür ederim.

Biraz kendimden bahsedip derdimi anlatacağım izninizle. Uzun süredir Ankara'da yaşıyorum ve ailevi nedenlerden dolayı şehir değiştirmek durumundayım. Şu anda bir haber sitesinde yayın koordinatörüy(d)üm. Profesyonel anlamda internetten ekmeğimi kazanmaya başlayalı 7-8 sene oldu. Ondan önce grafik tasarım, yayıncılık vs gibi işlerle uğraşıyordum. Şimdi bu taşınma ve şehir değişikliği sebebiyle bir geçiş dönemi yaşayacağım ve yeniden düzenimi oturtana kadar (en azından 2-3 ay) nakit ihtiyacım olacak.

Bu zamana kadar R10'da ticaret yapacak pek zamanım olmadı. Zira çalıştığım şirketteki anlaşmam başka hiç bir işle meşgul olmamak üzereydi. Ben de etik olarak başka bir iş peşinde koşmadım. Bu süre zarfında tanıdıkların pasladığı bir çok teklifi de geri çevirmek durumunda kaldım. (Şimdi o tekliflerin hiç biri yok )

Ne iş olsa yaparım durumundayım fakat forum kuralları arasında "ne iş olsa yaparım"ın yasak olduğunu gördüm. O yüzden forumda tecrübeli arkadaşlardan tavsiye bekliyorum. Biraz yönlendirme fena olmaz.

Peki neler yapabilirim?
  • Copy/paste tarzı veri aktarım işleri olabilir.
  • Makale-içerik üretmeye yönelik bir şeyler olabilir.
  • Site güncellemesi olabilir.
  • Photoshop bilgim var.
  • İllustrator bilgim var.
  • Corel Draw bilgim var.
  • Indesign hakkında ciddi bir fikrim var.
  • Sosyal Medya, E-ticaret siteleri ile ilgili yapabileceğim şeyler vardır diye düşünüyorum.
  • (Merak eden olursa üniversite mezunuyum -iibf)
  • Belki burada aklıma gelmeyen gizli yeteneklerim de olabilir

Bununla birlikte R10'da işler puan ve referans üzerinden yürüyor sanırım. Bunların hiç biri bende yok. Örneğin makale-içerik hazırlarım ama bu işin buradaki standardı nedir bilmiyorum. Daha önce satın almadım ve satış yapmadım.

Sonuç olarak, acil paraya ihtiyacım var ve günde 4-5 saatimi ayırabilecek durumdayım. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler.