SİTE SATILMIŞTIR
Ahmet hocama şimdiden hayırlı olsun diliyorum. Yakın zaman da ofislerine gidip News için bir çok olayı anlatacağım. ( Misafir; )

Herkese kolay gelsin,

Haber sektörüne girme nedenim, bu sektör içerisinde olmamdı. Sonrasında şirkette hem çalışıyordum hemde kendime ait haber sitem mevcuttu. Newse sokmak için forumda bulunan alico adlı Mustafa beye çalışma yaptırdık ve başarılı sonuç aldık.

Sonrasında özel yazılıma geçtik, android uygulama yazdırdık ve şimdi günlük hitimiz 10.000'den aşağı değil. Günlük 10 adet haber atıyoruz, bazen 5 oluyor; ama asla 15 olmuyor Çünkü hiç zamanım yok. Kardeşim ile beraber bu işi yaptığımdan dolayı artık realde iş yapacağız, bunun için kredi çektik ve şimdi de bu sitemizi satıyoruz.

Google News içerisinde 10 kategoride kayıtlıdır, istenilirse kategori sayısı arttırılabilir.
Bing News kabul edildik, kategori onayları beklenmektedir.
Twitter 3.530+ takipçisi vardır ve sürekli artmaktadır. (Etkileşimli)
Sitede yer alan bütün içerikler özgündür (%100). Siteyi inceledikçe newste ki kalitesini rahatlıkla anlayacaksınız.

Sitede newse haber düşürememe sıkıntısı kesinlikle yoktur.
Her newsli konuda şunu görüyorum (Satım işleminden sonra newse düşürmek için tüyolar verilecektir.) Ben tüyo vermeyeceğim, bizzat göstereceğim; eğer yaptığınız haber hit getirmiyorsa direk olarak ücretinizi geri vereceğim, bu kadar da garantili konuşuyorum. Samsun - Ordu - Tokat - Trabzon - Amasya gibi kısa mesafeli yerlerde elden teslimat yapabiliriz. Ücret nakittir.
Alan kişi/kişilere şimdiden hayırlı olsun.

Site adresi: PM ile verilecektir.
Site için istenen fiyat: 8.000
Sitenin aylık getirisi: 700+ (Adsense - Reklam - Tanıtım Yazısı)
Sitenin açılış tarihi: 12.08.2015
Kategori, sitenin içeriği nedir: Haber Sitesi
Günlük hit sayısı: 13.000+
Ziyaretçi kaynağı: %95 Google - %5 Sosyal medya
Domainin yaşı: 1 Yıl 2 ay
Site tüm içeriği birlikte mi satılık: HER ŞEY DAHİL
Hosting dahil midir: EVET (Özel İP mevcut)
Banlı olduğu sponsor var mı: HAYIR
Banlı olduğu arama motoru var mı: HAYIR
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: EVET ( http://standart.thaberyazilimi.com )
Yazılım lisans sonlanma zamanı: -
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb.: HAYIR
Telefon yazılımı: Android Yazılım Mevcut (Yapan kişinin hesabına yüklü)

Site hakkında kafasına takılan biri olursa iletişime geçebilirsiniz: 541 352 6619

not: başka forumla multi konudur