Merhabalar,
arkadaşlar zaten seo konusunda tecrübeli arkadaşlar bilir, ama benim gibi bilmeyen arkadaşlar da var olduğu için açtım bu konuyu.
Bir de kendimi, webmaster sanardım yani webmasterim de ben bildiğim acemiymişim yahu Godaddy'nin meşhur bir kampanyası var hani, 2.20 TL den domaini veriyorlar bir de senelik hosting 35 TL. sakın ha!!! sakın bulaşmayın!! tek ip üzerinden yüzlerce hatta belki binlerce web sitesi tutuyorlar ondan sonra vay efendim hitlerim niye artmıyor? yahu böyle bir rezalet olur mu ya? tek ip üzerinden yüzlerce site ne demek? sıralamalarda var ya ilk 2000'e bile girmiyordu sitem! sanal sunucu kiraladım 2-3 tane de ip aldım. zaten sunucuyu aldıktan sonra ek ip almak kolay fazla pahalı falan da değil. neyse efendime söyleyeyim, boşta olan bir domaine kurdum wordpressi deneme amaçlı (şu an ilgilenmeye vaktim olmadığı için) kurdum botu atıyorum bot kategorisi "rüya tabirleri" olsun. 1500 içerik çekti. daha bir saat sonra bir baktım 1.5k index ertesi gün baktım alexa, 4M rank belirlemiş. ve ben bugüne kadar hiç, siteyi kurduğum ilk gün hit alabilmiş bir insan değildim
çok mutluyum yahu! bunu öğrendiğim için kutlama yapmak adına 4-5 bira istedim sigara eşliğinde kutlayacağım bunu!!