higuita adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yorum için teşekkür ederim öncelikle. yorum olacak ki gelişim olacak.
Birincisi forum youtube bölümü olunca hazırladığım videoyu koydum. ve asıl amacım siyasewt yapmak değil ve siyaseti hiç sevmem siyasi bir taraf tutmam. Bu tarz videolar para kazandırır mı. Amacım bunu tartışmak.
İkincisi başlıkta da belirttiğim üzere bu benim ilk çalışmam. çalışmada kullandığım tek efekt yazılar üzerinde oldu ve bunu da öğrendiğim kişinin ismini yazarak belirttim. evet başka hiç bir efekt yok. ama şunu da göz ardı etmemek gerek ki yürümeyi öğrenmek için sürünmek gerek ve ben hangi aşamadayım bunu ancak benden daha iyi bir konudaki kişi söyleyebilir kalkıpta bir bebeğe bu ne biçim sürünmek sen sürünmüyor resmen yuvarlanıyorsun demekle eş değer bir değerlendirme yapmışsınız. Şunu daha sakin bir üslupla şu şekilde ifade etseniz ne kaybedersiniz. Misal Kardeşim ilk denemen için sen şuan bir bebeğin emekle aşamasındasın. Çalışmalara devam ederek geçişlere daha dikkat ederek ilerleme katedersin vs. vs. deseydiniz daha iyi olmazmıydı. Ya da şunu da diyebilirdiniz. Kardeşim bu ilk deneme de olsa sende bir ışık göremedim bence olmamış vs. vs...

Vallaha ağa sen ne dersen de ben sana cevap verirken belirttim. Vallaha forumda bu darbe zamanlarında çok konu okudum ama hep yazdım yazdım ama ulan değmez diyerekten sekmeyi kapattım.
Ağa ister yuvarlan ister tepetaklak ol ben bu tarz konuları seven biri değilim. Ha sen sevmesen ben bile benim görmeye tahammülüm yok. Burda herhangi bir partiymiş bilmem neymiş gram şeyimde değil. Her insan kendi içerisinde yaşar. Ha belki okuyanlar der kesin işte o videodaki partiye zıt biri o yüzden böyle giydirmeli konuştu diye.. Diyen desin taraf tuttuğum yok.
Herneyse ağa geliştir kendini. İngilizcen varsa Digital tutors videolarına göz at. YT'de 3 dakika içerisinde yapabileceğin çok şahane efekler var. Azimle ilerlersen 3-5 aydan sonra after effect ile kendine kanat bile takabilirsin. Programın önü açık yeter ki önem ver.

Hayırlı günler.