Hayır yani iyi anladık, insanlar after effects i öğrendiği zaman şekil şükül yapar siz bildiğiniz " windows media maker " da video hazırlamışsınız. Şu forumlarda siyasi konulara girmeyin sonra kaç kişi ban yiyor. Üstelik siyasi konulara girmenizin nedeni nedir?
Bırak kim nere giriyorsa nasıl giriyorsa girsin düşünceni olup olmayacak yerlerde dile getirme.
Unutma ki arkadaşlığı,dostluğu,sevgiyi bitiren 2 şey vardır.
1. Din Konuları
2. Siyaset
Bu 2 konudan herhangi biri hakkında olup olmayacak yerlerde tartışılıp konuşulduğunda dostluk bitirir. Bakın emin olun birileri bu forumda halen size kalkıp ağzına gelen herşeyi sayabilir. Ve kendisine göre haklı olabilir. Bunun başlıca nedeni paylaşımdan dolayıdır. Yani o kişiyle münazaraya girdiğinizde her 2 tarafta kendisine göre haklı olabilir. Her neyse eğer after effecti öğrendiyseniz gidin başka birşeyler hazırlayın. Video geçişlerini düzenleyin ne bileyim efek koyun yav adı üzerinde After Effects adam sana efek demiş şekil şükül fantastik dünyasını sana sunmuş ama sen gidip Sony Vegasta en dandirik bir şekilde hiç hani bi insanın 10 dakikasını almayacak slayt hazırlamışsın. Windows Media Makerda bile hazırlanabilinir.
Şuan bu yazdıklarımı ister baltalıyor olarak görün istersenizde farklı anlayıp farklı cevap verin. Ha vericeksinizde mantıklı ama doğru cevap verirseniz dinlerim " ha hatamda şuymuş " diyebilirim.
Yorum için teşekkür ederim öncelikle. yorum olacak ki gelişim olacak.
Birincisi forum youtube bölümü olunca hazırladığım videoyu koydum. ve asıl amacım siyasewt yapmak değil ve siyaseti hiç sevmem siyasi bir taraf tutmam. Bu tarz videolar para kazandırır mı. Amacım bunu tartışmak.
İkincisi başlıkta da belirttiğim üzere bu benim ilk çalışmam. çalışmada kullandığım tek efekt yazılar üzerinde oldu ve bunu da öğrendiğim kişinin ismini yazarak belirttim. evet başka hiç bir efekt yok. ama şunu da göz ardı etmemek gerek ki yürümeyi öğrenmek için sürünmek gerek ve ben hangi aşamadayım bunu ancak benden daha iyi bir konudaki kişi söyleyebilir kalkıpta bir bebeğe bu ne biçim sürünmek sen sürünmüyor resmen yuvarlanıyorsun demekle eş değer bir değerlendirme yapmışsınız. Şunu daha sakin bir üslupla şu şekilde ifade etseniz ne kaybedersiniz. Misal Kardeşim ilk denemen için sen şuan bir bebeğin emekle aşamasındasın. Çalışmalara devam ederek geçişlere daha dikkat ederek ilerleme katedersin vs. vs. deseydiniz daha iyi olmazmıydı. Ya da şunu da diyebilirdiniz. Kardeşim bu ilk deneme de olsa sende bir ışık göremedim bence olmamış vs. vs...
İçerik güzel olmuş. Yanlız Lozan'da kaybedilenler diye bir şey yok. Musul,Mondros Mütarekesi ile alakalı bir durum. Böyle videolar hazırlayacaksanız tamamen tarafsız olmalısınız.
Teşekkür ederim yorum için.
Video hazırlarken birinci öncelik para kazanmak olduğundan izlenme oranını nasıl arttırırım diye düşündüm. ve bu nedenle ağırlık olarak belirli şeyleri seçtim ki aslında videoda çok bir şey yok.
Ha şu olabilirdi aslında olmalıydı da. gerçekleri güzel bir şekilde ifade ederek toplumu bilinçlendirmek. ama hem programı ilk defa kullanıyorum hem mevzuya pek hakim değilim o yüzden derinlemesine düşünmedim.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 19:20:04 -->-> Daha önceki mesaj 19:17:28 --
Yararlı olduysa ne mutlu bizlere.
Lower Third Serisi videolarınızı izledim. nesne hareketlendirmeleri ile ilgili hem güzel şeyler öğrendim hem de şunu şöyle yapsak nasıl olurdu diyerek farklı şeyler de başardım. Emeğinize sağlık. Hayırlı kazançlar