Deneme amaçlı ve google aslında nasıl bir tepki verecek merak ettiğim için fedai site yaptım
Yapacağım işlem siteye foter link kasmak, sosyal imleme backlink kasmak tabi hepsi legal olacak forumlardan satın alacağım. bir tane dahi hacklink vb olmayacaktır.
Domain Tamamen Keywords domain org uzantılı ve direk ana sayfaya çalışılacak.
05/10/2016 tarihinde sıfır domain ile site açıldı. 50 adet içerik lisanslı tema, ayarlar, wm tools ekleme, eklenti kurulumu 1 günde tamamlandı ve 50 makale ile başlandı.
İçerikler sektörün genel aramalarda olan klasik makale başlıkları olarak belirlendi ve girildi. Ardından düzensiz şekilde makale girişi yapıldı, yeri geldi 3 girildi yeri geldi 2 gün girilmedi düzenli değil ve olmayacakta.
Domain keywords olduğundan hedeflenen kelimede aynı olacak. domain iki kelimeden oluşuyor. ve o iki kelime aynı zamanda bizim çalışacağımız kelime olacak.
Anahtar kelimemiz aylık 1,5-2K aranması olan ancak direk hedeflenmediğini gördüm, sektörde otoriter olan siteler bu alanı da doldurmuş, ilk sıraya gelmek en az bir yıl çalışma gerekir. oda kesin değil bence sağlam siteler ilk 10 u sağlama almışlar.
Siteye uygulanan çalışma kronolojisi. Açılış tarihi 05/10/2016 08/10/2016 tarihinde 150 Forumda tanıtım alındı.
10/10/2016 tarihinde 12 sözlükten tanıtım alındı
12/10/2016 tarihinde tumblr paketi alındı
15/10/2016 tarihinde aylık 150 TL ye
foter link alındı alınan site sektör dışı ancak domain otoritesi 55 Sayfa 50 olan bir site.
17/10/2016 tarihinde blogger paravanlarında 50 backlink
18//10/2016 tarihinde wordpress bloglardan 10 backlink
19/10/2016 tarihinde yüksek indexli haber sitesinden
foter link alındı.
19/10/2016 tarihinde forumlarda satılan
backlink paketi alındı 90 TL olandan en büyük paket.(çalışma 10 güne yapılacak)
19/10/2016 tarihinde haber sitesinden
foter link alımı yapıldı
Facebooktan deli paylaşım
Twitterdan deli gibi paylaşım
Google + dan deli gibi paylaşım link kısaltma yok
Wm tools tan bakınca aranmada görünen günlük 40 tıklama 6 görünüyor.
Domain arandığında anaktar kelimede
İlk açıldığında sıralama ilk 500 de yoktu
10/10/2016 sırası 255 sırası
15/10/2016 105
17/10/2016 sırası 65
19/10/2016 sırası 23
20/10/2016
SİTE ARAMALARDAN KOMPLE GİTTİ LİNKERLDEN DEĞİL aynı mailde bulunan bloglardan dolayı..
Google, .......gmail.com Hesabınızı Hizmet Şartlarımızı ihlal ettiği için askıya aldı.
Blogger dan dolayı kapatıldığını düşünüyorum, 3-5 paravan vardı hepsini silmiş
gmail hesap geri açıldı ancak site aramalardan komple gitti,
site geri çıkarılmak için google amcadan haber bekliyorum yeniden değerlendirme tlb oluşturacam.
20/10/2016 saat: 16:30 da itiraz ettim sonuç olarak 6 adet bloggerdan 2 tanesini saat: 21/44 te (otomatik kontrollerde yanlışlıkla silinen .....blogspot.com aktif edilmiştir özürdileriz dediler.
..org sitesi için manuel spam oluşmadı halen ancak onunla ilgili bildirimde bulundum halen sonuç bekliyorum... ancak site linklerden dolayı değil blogger dan dolayı tam spama düştü.
açılmayan 4 blog gerçekten de spamı hak eden türdendi yani google amca herşeyin farkında
21/10/2016 tarihinde wm tools a düşen bildirimde, içeriklerin sorunlu olduğunu benzersiz içerik sunmanız gerekir dedi..

bende ilk girilen 50 içeriği silip (taslağa alıp) kalan 19 içerikle sitemap güncelledikten sonra geri bildirimde bulunacam. tools ta bildirim halen aktif olmadı bu arada.
gelen mail; 1- Sayfalarınızı, Google Web Yöneticisi Yönergeleri'ne uyacak şekilde güncelleyin
Değiştirdiğiniz içeriğin orijinal ve sitenizle alakalı olduğundan emin olun.
(blogger görsel ağırlıklı bir siteydi muhtemelen PANDA ya enselendik arada bizim web sitede gitti olay netleşti) 2- Yeniden değerlendirme isteği gönderin
Unutmayın: Boş veya içerik olmayan sayfalardan oluşan yeniden değerlendirme isteklerini reddediyoruz. Hangi içerikte değişiklik yaptığınıza ilişkin tüm ayrıntıları veya dokümanları ekleyin.