Ne için kullanılır?
Bu script ile okuduğunuz okulları, iş deneyimlerinizi, referanslarınızı, projelerinizi, iletişim ve bir çok bilgilerinizi kolayca ayarlayabilir ve yayınlayabilirsiniz.

Kendi adınıza site açmak istiyorsanız doğru yerdesiniz! 15 Dakika içinde sitenizi tamamen kuruyoruz.

Yönetim Panelinde Neler Yapılabilir?
  • Site Başlık, Anahtar Kelime ve Açıklaması Ayarları
  • Kişisel bilgi (telefon, email, sosyal ağ linkleri) ayarları
  • Sitede gözükecek sayfalar (Eğitimleri göster, yetenekleri gösterme gibi)
  • Ödüller [Ekle] - [Sil]
  • Blog [Ekle] - [Düzenle] - [Sil] (Yeni)
  • Eğitimler [Ekle] - [Sil]
  • İş Deneyimleri [Ekle] - [Sil]
  • Projeler [Ekle] - [Sil]
  • Yetenekler [Ekle] - [Sil]
  • Referanslar [Ekle] - [Sil]
  • Sitenin Renklerini Değiştirme (Yeni)
  • Gelen Mesajlar
  • Trafik (Bugün/dün kaç farklı kişi girmiş, şu an kaç kişi aktif, yıl boyunca kaç kere tıklanmış vs.)
  • Trafik Akışı (Geçmişte anlık max kaç kişi aktif olduğunu ve o gün toplam kaç tekil kişi girdiğini görebilirsiniz.) (Yeni)
  • Referer kayıtları (Hangi linkten ilk defa ne zaman gelinmiş, en son ne zaman gelinmiş ve toplamda kaç defa gelinmiş.)
Site Özellikleri Nelerdir?
  • Sıfırdan kodlanmıştır. (PHP | Herhangi bir framework kullanılmadan)
  • Mobil uyumludur.
  • Kolay kuruluma/kullanıma sahiptir.
  • Kullanıcı deneyimi yüksektir.
  • Ajax kullanılarak sayfalar dinamik hale getirilmiş ve performansı arttırılmıştır.
------------

Tema Görüntüsü

Yönetim Paneli Görüntüsü

--------------------------
DEMO İNCELE

ADMİN PANELİ İNCELE

Fiyat : 150 TL

Yönetim Paneli Kullanıcı Adı : demo Şifre : demo (İşlemler yapıldı, kaydedildi diyecektir fakat web sitesine bir etkisi olmayacaktır. Sadece demo amaçlı görüntüdür.)

NOT: Beğendiğiniz başka bir tema, bu yönetim paneline uyarlanabilir. (Ücretli)

([Ücretsiz] İsteğinize göre kurulumunuzu ben yapabilirim. Scripti aldıktan sonra Domain & Hosting satın alım & kurulum aşamasında bilginiz yoksa size bu konuda yardımcı olabilirim. [Ücretsiz])

BerkanY adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Güzel tasarlanmış, tam ideal bir script olmuş, eline sağlık hocam. 1 adet satın alındı.
videolarim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 adet kişisel site scripti alınmıştır, hızlı ve sorunsuz işlem için teşekkürler hocam.
arts adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Temiz işçilik tebrikler, 1 adet satın alınmıştır.
namikarif adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok güzel ve kullanışlı bir site. Satın aldım ve çok memnun kaldım. Kod yazan elleriniz dert görmesin. İnşaAllah işlerinizin devamını beklerim. Siteme de beklerim : www.namikarifoglu.com
gokhantepe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir adet tema satin alindi. Odeme yapildi, kurulum hemen yapildi. Tum sorularima cevap verdi + satis sonrasi herhangi bir sorun olup olmadigini sordu. +ref Tesekkurler ellerinize saglik cok guzel tema olmus abi. Hayirli satislar
bymatrixkoli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tema alındı ilgili arkadaş tavsiye ederim.
hakantopuzoglu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 adet alınmıştır, gerçekten de çok güzel bir script. Ayrıca arkadaşımıza ilgsiniden dolayı teşekkür ederim.
bLaxiSS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 adet satın alındı kurulumuda kendisi yaptı eline emeğine sağlık
tam kafa adammış
joNeX adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende aldım, çok kullanışlı ve güzel. Arkadaşta ilgili tavsiye ederim fiyat düşükken kaçırmayın
KaanOzdemir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Script Satın alındı çok teşekkürler