black_scorpion adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaslar, bu sene kendi memleketimden Istanbula universite kazanmam sebebiyle geldim. Besiktas semtinde yurtta kaliyorum. Suan hazirlik okudugum icin gunluk sadece 5 dersim oluyor ve cok fazla bos zamanim oluyor. Bu sure icinde besiktastan ulasimi kolay olan yerlerde yapilabilecek sosyal aktiviteler hakkinda yardimci olabilecek var mi acaba? Buraya cok yabanci oldugum icin nereye nasil gidilir hicbir fikrim yok. Bide bildigim kadariyla belediyelerin bisikletleri oluyor alip suruyorsun sonra yerine birakiyorsun besiktasta var mi bunlardam acaba? Yada en yakin nerde bulabilirim? Bunun disinda onerileriniz var mi acaba? Yurdun interneti cok kotu oldugu icin pek fazla pc ile takilamiyorum zaten her yeri engellemisler berbat bir sey. Siz benim yerimde olsaniz ne yapardiniz? Simdiden tesekkurler.
Beşiktaş kahvesine gel çarşıda. En güzel aktivite o olur sana Nargile seviyorsan 2-3 gün takıl yeterli. Havalar soğudu artık ama akşamları Kahve iyidir.

Tarif: Büyük kartal heykelinin arkasından Kasap Döner tarafına doğru yürü. İzmir Kumrudan sokağa gir. Çocuklara beni sor