Sektör teknoloji. "Ne nasıl yapılır?" konuları ağırlıktaydı. Öyle çok özel bir sektör ya da özel kelimeler değil. Biraz tecrübeyle üst sıralara çıkmak ve hatta otorite olmak da çok zor değil. Sadece gaza gelip çok hızlı gitmemek gerekiyor. Sindire sindire... Ben biraz aceleci davrandım sadece. Bir de diğer projelerimle ilgilenirken siteyi biraz boşladım. Editör arkadaşlar da sağolsun kopya yazılarla doldurmuş o arada. Patladı gitti
Bu siteden sonra Türkçe'den tamamen çıktım. Zaten o zaman da pişmandım keşke bununla uğraşacağıma İngilizce halini açsaydım ona kassaydım diye. Ama işte bir kere girince ne bırakabiliyorsun ne de mutlu mesut devam edebiliyorsun

O kadar hite, o kadar emeğe BGBG 4 TL'yi geçmiyordu Adsense'de. 4 TL olduğu zaman mükemmel diyordum. Türkiye piyasasına emek harcamaya değmiyor.
İngilizce site yapmak da çok zor hocam. Daha doğrusu ingilizce internete katkıda bulunmak zor. Zaten her konu var neredeyse. Niche bir site açacağım diyoruz, makale yazarına yazdıracağız, gidip sağdan soldan bulup değiştirip yazacak. Dolayısıyla Google'ın gözünde rewriter puanı almış oluyor site. Bunu atlatmak için de backlink almak şart oluyor. O da güncellemelerde patlayabiliyor. Diğer türlü kendiniz bir yabancı dil biliyorsanız tabii durum farklı olur, çok fazla araştırmacılık yapıp kaliteli işler ortaya koyabilirsiniz.
Türkçe internette durum çok farklı, hala yeterince kaliteli içerik bulunmayan bakir alanlar var. Sadece içeriğe ağırlık vereyim deyince fazla link kasmadan da başarılı olma şansımız var. Tabii kurumsal ve bazı sektörler hariç.