Yüce Allah utandırmasın, hayırlı, helal, bol kazançlar nasip etsin. Siteniz güzel, web alemine değer katacak bir siteye benziyor, bize de böyle girişimleri desteklemek düşer, hemen üye oldum.
Amin. Cümlemize hayırlı, helal, bol kazançlar nasip etsin. Beğenmenize sevindim. Farklı bir proje olmasına gayret ettik, taktir ziyaretçilerimizin artık. Desteğiniz için teşekkür ederim.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:35:50 -->-> Daha önceki mesaj 16:30:57 --
Sistem güzel, şimdi reklam ve para kazanma zamanı.
Öncelikle hayırlı olsun.
Online bir rehberin reklamını eski alışkanlıklardan dolayı sanıyorum broşür ile tanıtmaya çalışmanıza açıkçası bir webmaster olarak üzüldüm. Bu tür şeyleri geçmişte bırakmalıyız artık.
Önerim; online reklamlar + toplu e-posta listelerinden satın alın ve bu kanallardan firmalara ulaşmaya çalışın. Ben olsam böyle yapardım. Daha doğrusu bu projeye böylesinin yakışacağını düşünüyorum.
Firmaların kendi sayfaları da tasarımsal olarak geliştirilmeli ama ilerleyen zamanlarda tabii.
Onun dışında herşey güzel görünüyor. Başarılar.
Hayırlı olsun ve başarı dilekleriniz için teşekkür ederim.
Dijitalin önemi yatsınamaz. Online bir firma rehberinin dijital imkanlarla tanıtılmasına gayret ediyoruz. Lakin günümüzde bütün firmalar dijitale entegre olmuş değiller. Onun için dijital dışındaki olanaklarıda kullanmaya çalışıyoruz.
Firmalar renk olarak bütün kısımları panellerinden değiştirebiliyor. (menü rengi, arka plan resmi, yazı rengi, yazı stili gibi). Ama tasarım olarak şimdilik tek tasarım var. İlerleyen zamanlarda her sektör için farklı tasarımlar olacak.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:37:33 -->-> Daha önceki mesaj 16:35:50 --
Hocam değiniz doğru ama epostadan bir haber binlerce iş yeri var onların harici olarak zaten toplu eposta göndermek artık yasal olarak suç olduğunu bilmeniz gerekir. Adamın güzel bir domaini ve süper bir projesi var yasal olmayan hiç bir işe girişmesini ben önermem.
Projeyle ilgili güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Desteklerinizi bekliyoruz.