Messi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle merhabalar.
Uzun süredir seo ile ilgilenen biri olarak size biraz bilgi vereyim.

Seo firması olarak aradığınız siteler aslında sitenize en çok zarar veren yerlerdir. Bu hizmeti veren kişiler belli bir paketi yüzlerce veya binlerce kişiye satarlar. Siteniz belki kısa sürede bir sıçrama elde edebilir ama uzun vadede asla başarılı olamaz. Bu paketlerin genel içeriği tanıtım yazıları ve güçlü backlinklerdir. Ancak sitenize yapılan işlemi tam anlamıyla bilemezsiniz. O link aldığınız yerler zaman gelir link çöplüğüne döner, tanıtım yazıları yayınlanan siteler keza çoktan tanıtım yazısına dönmüş olacaktır. O sitelere sizin dışında hangi siteler eklenecektir? Bir morn site, marez bir site veya herhangi bir kötü site. Kısacası bunlar büyük risk. Hiç kimse sitenize sizden daha iyi çalışma yapamaz. Zaten bu kişiler kendi sitelerine özel kaliteli çalışma yapmış olsalardı, kendi sitelerini bir yere getirir dışa çalışma yapmazlardı.Burda amaç belli. Bu kişiler ticaretle uğraşan esnaftırlar. 100 dolarlık bir paketi ne kadar kişiye satarlarsa o kadar fazla para kazanırlar. Kebap iş. Sende sitem yükselecek mi diye düşünürsün. Gerçekten kötü bir durum. Sana şöyle söyleyeyim. Şu an çalışma aldığın yer, bir forum ve bu forumda çeşitli çalışmalar yapan insanlar var. R10 seo veya link satış bölümünden farkı yok.

Seo firması konusuna gelince, bir arkadaşım geçmişte seonun hocası olarak bilinen bir siteye hacklink sağlayıp satıyordu. Bu çok büyük seo firması olarak bilinen birçok site hala bu yolla müşterilerini yükseltmeye çalışıyor. Bu kişiler aldığı paraya bakarlar. Sitenizin gözlerinde gram değerleri yoktur.

Sitenizi bu sitelere kurban etmektesiniz. En kötüsü ise projenizin ne olduğunu öğreniyorlar. Belki bir gün bu kişiler size rakip olacak

Seo fiması iyi iş ya!
Hem müşterilerin projelerini öğreniyorsun hem de 10larca aynı site linkini 10000lerce kişiye satıyorsun
Merhabalar hocam bak forum üye olup bir araştır istiyorsan o kadar basit değil o işler bide link verdikleri vs adamların çöp sitelerden çıkmıyor değerleri yüksek bayağı sipariş verdiğim adam zaten günlük konusuna 15 20 kişi yazıyor ortalama gerisini sen düşün bakalım tecrübe kazanıyoruz neler yapıcaklar beklemedeyiz hayla.