Bende senin gibi askıya aldim hep sonra muhendisligiye gecis yaptim dedim okusam 29 da ancak cikarim askere gideyim . Askerlikten sonra hem okur hem calisirim cunku genc dinamik adam ariyor herkes 29 yasindaki adami kimse istemez.
Kütahyadan ciktim suan usta birligimdeyim , çömezim olarak geleceksin. Gittigin gibi yazici ol full yatarsin herseyde öncelik taninir ben oyleydim. İdari isler cavusu vardir yazicilari o secer yapis yakasina yoksa egitimden geberirsin , hele bu sogukta ölürsün.
Bölugundeki cavuslara gore zorluk degisir ama genelde eziyettir kutahyadaki egitimler ictimalar yemekler. sozlukteki seyleri hic bosuna okuma, ne kadar kör cahil işe yaramaz varsa havacilaga kakarlar. İyi olanlarda arada erir gider.
Cavus böluklerine cehennem bolukleri denir gorevin suanlik cavusluk ama degistirte bilirsin. 75 gun eziyet gorursun sonrasinda gidecegin yerde full yatis olur herkese emiri sen verirsin senin dediklerin olur.
Yok ben dayanamam dersen ilk giriste gorev belirleniyor degistirmek istiyorum de. Benim cok cavusluktan refuze olan arkadasim.var hepsi oradan kacti. Dayak siddet eziyet cavusluk bolugunde vardir
Yasindan dolayi ben gibi cogu sey zoruna gidecek benim hala gidiyorda 96 li bebeler var onlarla ugrasiyorsun bide. Neyse bozma moralini biter allah yardimcin olsun