KAMPANYA SONLANMIŞTIR...
------------------------------------------------
SINIR YOK ...
Fiyat:
18 Ekim için 4.75 TL
19 Ekim için 10.75 TL
Daha sonrası içinse 20,75 TL
Arkadaşlar register.it firması bir kampanya yapmaktadır. Herkes bundan faydalanamıyor malesef. Ben de faydalanamayanlara yardımcı olacağım.
Tabi burada benim de ufak bir kârım oluyor.
Domainleri benim kredi kartım ve hesabım üzerinden alıp daha sonra sizin hesabınıza aktaracağım.
Benim bu firmada yüzlerce domainim mevcut hiç bir sorun yaşamadım. Ayrıca başka firmaya transfer etmek istediğinizde, aynı gün transferi onaylıyorlar ve hiç bir sorun yaşamıyorsunuz. Yani transferde 1 hafta falan beklemenize gerek kalmıyor. Ancak yeni transferi başlatmanız için genel kural olarak 60 gün beklemek zorundasınız.
Bu kampanyadan herkesi faydalandırmam mümkün değil, bu nedenle en az 5 domain kayıt edecek olan kişi ve kişilere yardımcı olma kararı aldım.
Kayıtlar belirli bir sıra ile yapılacaktır. Önce iletişime geçenlerin işlemi önce yapılacaktır. Aynı anda bütün başvuranların işlemlerini yapmam mümkün olmayacaktır.
Burada ve AlanadiSitesi.com da yapmış olduğum ticaretler ve referanslar ortadadır. Kimsenin malında mülkünde domaininde gözümüz yoktur.
Önce ödeme alınıp sonra kayıt yapılacaktır.
Ödemeleri Ziraat Bankası EFT veya Havale şeklinde alınmaktadır.
Herkese çalışmalarında başarılar dilerim.
Ömer BOZKURT
AlanAdiSitesi & DomainMedya