Merhaba,
Yurtta 3 arkadaş kalıyoruz,ikimiz örgün öğrenim diğer arkadaş ikinci öğretim.Dün tempobetten rulet oynarken şansım yaver gitti ve 1200lira bakiye oldu.Sabah bilgisayarımı kapatıp derse gittim(bilgisayarda şifre var).Dersten geldiğimde bilgisayarımın şifresi kırılmış,bütün masaüstüm temizlenmiş,geçmişim silinmiş,tempobet hesabımın şifresi değiştirilmiş mail adresi değiştirilmiş 1200lira param paykasa ile çekilmiş.Tempobetle iletişime geçtiğimde benim mail adresimden benim kimliğimin ön arka (kimliğim dolaptaydı) resmi çekilip gönderilmiş ve mail değişikliği talebi verilmiş.
Çalan arkadaşı kesin olarak buldum zaten 3kişiyiz çok zor olmadı,şüpheli davranışları ve kendi bilgisayarına dokundurtmaması yetiyor zaten.Güvenliklerle beraber bilgisayarını açıp geçmişe baktım geçmiş temizlenmişti.Gmailine girdiğimde benim kimliğimin ön arka resmi vardı.Direkmen olay çıkardım sonra uzaklaştırdılar vs.vs.
Şimdi ben bunu kanıtlayamıyorum nasıl kanıtlayabilirim yardımcı olabilicek veya akıl verebilicek varmı ?