Merhaba, e kitap indirme sitemiz var. işin detaylarına geçmeden önce değinmek istediğim bir nokta var.
Editör, bizim yazmış olduğumuz programı kullanacak.
Yapılacak işin detayları ise şöyle....
-Kaynak sitede ki konu başlığı, içerik yazısı, içerideki resim ve e kitabın indirme linki alınacak, indirme linki dışındaki tüm içerikler bizim. sitemize girilecek. E kitap bilgisayara indirilecek ve size vermiş olduğumuz programa sürükleyip bırakacaksınız. Program arka planda ekitap üzerinde bir kaç işlem yapacak. Daha sonra size bir yada iki adet link kısaltma servisinden kısaltılmış linkler verilecek bu linkleri alacaksınız yazıya ekleyeceksiniz. Yapılacak iş budur.
-Üstüne basa basa söylüyorum bu işin sınırı yoktur.
-EN AZ 6 AY - 1 SENE çalışacağız.
-Kaç içerik girilecek diye sormayın. İsterseniz 1 günde 1.000 adet girin hiç önemli değil.
-Icerikler zamaanacaktir vereceğimiz saatlere...
-Gunde 10 içerik yayınlanacaktir. Ama sizin eliniz hızlıysa isterseniz 1000 adet girin bir günde, onları da zamanlayin önemli değil.
-15-20 adet kaynak site vardır. Sırasıyla sitelerdeki içerikleri bitirerek gideceğiz.
-Özgün bir şey yazmanızı istemiyorum.
Uzun vadeli çalışmayı düşünmeyen arkadaşlar iletişime geçmesinler. Karşılıklı anlaşma dahilinde gerekirse 6 aylık editörlük ücretini peşin de verebilirim dediğim gibi bu anlaşmaya bağlı. Ayrıca bu projenin dışında daha 5 adet benzer projeye de aynısı yapılacaktır. Yani dediğim gibi iş çok uzun vadeli.... Lütfen ama lütfen REFERANSI OLMAYAN MESAJ ATMASIN.
Tercihen, öğrenci istemiyorum çünkü zaman sıkıntısı doğabiliyor. Daha çok gününun tamamını bilgisayar başında geçiren ve bu işi kendine ciddiyetle bir gelir kapısı edinmiş, işine özen gösteren değerli çalışma arkadaşı arıyorum.
Forumda çok kalamıyorum lütfen whatsapp dan iletişime geçiniz. İletişime geçecek arkadaşlar kendileri fiyat versinler bütçe nedir vb saçma sorular sormasınlar. örneğin aylık 500 içerik X TL gibi.
Anlaşma saglayacagimiz arkadaşla hemen bu akşam baslamayacagiz anlaşmamızi yapacağız proje başlangıcında kendisine ulaşıp bilgi vereceğim. Lütfen ne zaman başlıyoruz diyerek benide sıkıştırmasinlar.
İletişim: whatsapp 541 382 91 (seksenalti)
SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ozsoy05 isimli Üyemizin Posta girişi doludur.
Merhaba,
Hocam iyi aksamlar yakın bir dostuma iş arıyorum kendisi okuyor ve maddi durum sıkıntısı yüzünden iş arıyor. Sizin işiniz ona göre fakat teklifi siz yapabilirseniz bende kendisine ileteyim daha sonra detayları görüşelim.
İyi çalışmalar.