Ben sizin başka yorumlarınıza bir şey demedim ki

o yorumunuzun bir kısmını alıntıladım zaten hocam

. Düşüncelere saygımız var tabi ki..
Bu arada şunuda belirteyim, ben yapılan herhangi bir operasyonda bulunmamalıyız demiyorum, tabiki desteklerim. Ne olursa olsun bir tarihimiz var...
Alıntı yapıp konuyu hatırlatmışken birkaç kelime sarfedeyim, yanlış anlaşılmamak adına, malum konuştuğumuz konu çok ince bir çizgide...
Diyorum ya destekliyorum fakat şuan içinde bulunduğumuz durumda akılcı davranmak gerektiğini düşünüyorum, yani bunu da en iyi şu kelime ile anlatabilirim "Halkçılık İlkesi" daha detaylı anlatım yapılamaz sanırım...
Biz bu ülkenin vatandaşı olarak adalet önünde eşit değilken (en son gördüğümüz şu meşhur yönetmen oğlu olayı), maaşımızın 35-40 katına araç alabiliyorken, birçoğumuzun kendi evi yokken, açlık sınır altında yaşıyorken, işsizlik çift hanelere yine gelmişken, dolar uçmuş iken varolan paramızı bu tip sınırdışı operasyonlarına yatırmamamız gerektiğini düşünüyorum daha akılcı bir çözüm ile diğer ülkelerin yaptığı gibi işi masada bitirmemiz gerektiğini düşünüyorum...
Şuanda durum tam tersine işliyor, yani devlet halkın refahı için çalışacağına, halk devletin refahı için mağdur ediliyor. Daha bugün okuduğum bir yazıda son 5 yılda bizden alınan vergilerin %15 ile %20 arasında arttığı yazılıyordu...
Bunları da şunun için yazıyorum kimsenin görüşü, isteği beni ilgilendirmiyor ben sadece kendi isteklerimi yazıyorum ve isteğim şu ben verdiğim vergilerin gidip sınırdışı operasyonlarda harcanmasını istemiyorum. Operasyona ayıracak bütçemizinde daha doğru yerlerde kullanılmasını istiyorum. Herkesinde bunu istemesi lazım vatandaş olmak, birey olmak birkaç yılda bir oy kullanma anlamına gelmediğini herkesin artık farketmesi lazım...