3 Kez Fatiha Bir İhlas suresi okuyup yatarmısın bugün tabi yatağa girmeden öncede abdestini al kardeşim

Ha bunları neden okuyorum dersen; eski bir kitapta okumuştum zamanında Peygamber Efendimiz ( S.A.V ) bunları okuyan bir müslümanın başına o gece ölümden başka hiç bir şeyin gelmiyeceğini bildirmiştir sahabelerine..

Ben yıllardan beridir uyumadan önce okur ve yatarım çok şükür ne bir kabus nede kötü birşey görüyorum...Arada unuttuğumda ise maalesef denk mi geliyor nedir muhakak bir mezarlıkta yada çok sevdiğim bir insanın başına kötü birşey geldiğini görüyorum.

Olay psikolojik dine bağlamayın deyip kestirip atanlara ise böyle insanlara mantıklı düşünürsek iyi düşünce aşılamamız lazım.

Belki şu yukarda okuduğu duaların hiç bir faydasıda olmuyabilir gözünüzde ama bu kişiye güven verebilir ve bu duygu psikolojik kişilerde belli yönde iyi bir duyguya doğru akış sağlar..Kişi bu zihninde güven duvarı olarak oluşturduğundan dolayı kendisini uykusunda yada geceleri karanlıkta güvende hissedebilir.

Siz buraya gelip zaten psikolojik bir rahatsızlığı dahi olsa kişinin bunda bende hem fikirim belirteyim, siz sürekli olarak kötüye yorarsanız herşeyi adam burdan fikir almaya gelmişken kişiyi daha fazla çelişkiye düşürüp istenilmeyen olaylar yaratabilirsiniz.

Bu arkadaşın şu an tek sarılabileceği şey dini veyahut namazı olabilir, sen gelip buraya l*n oğlum dinle ne alakası var dersen kişiyi daha beter karanlığa sevk edersin..

Zaten hayatta böyle insanlara tavım, kişi sıkıntıdadır tek bir dayanağı vardır ve ona tutunarak ilerlemeye çalışır ama yok kardeşim illa birileri gelip burnunu sokar ve yok o öyle değil, yok bu böyle saçmalama vs..Ama iş tavsiye ye geldimi bir halt diyemez ama kişinin tek dayanağının içine sıçmaktada üstüne yoktur..

EEeee ? Sen ne yaptın ? Arkadaşa bir faydan mı oldu ?

Ağzınızdan çıkan kelamlara dikkat edin arkadaşlar..

Aslında bu kadar asosyal insandan tavsiye almakta doğru değildir, maalesef işimiz gereği sürekli bilgisayar başındayız buda bazen doğal olarak yanlış yönlendirmeler yaptırabiliyor.

Allah yardımcınız olsun..