zulte adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
cnc çizimiyle iş bitmiyor,kalıbıda cnc yapmıyor sadece,ben 2000 tl ye 10 sene önce yapıyordum kalıbı

2000 tl ise hiç birşey, konu sahibi arkadasın yerınde olsam sana yaptırırdım o halde kalıbı, 2000 tl yı oyle veya boyle cıkartır sonucta ,arkadaslarına satsa gıne cıkar malıyetı,iyimiş senın fıyatlandırma

evet ostimdeyız ivedik değil
fikirdanis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu üründe 4 lü kalıp kurtarmaz ki
En kötü 40 lı yada 60 lı kalıp yapılması lazım
Ortalama 8 saniyede 1 kalıp tamamlanir diye düşünüyorum kolay bir ürün bu.
Adette 100.000 den aşağı yapmak mantıklı değil
msezen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Enjeksiyon makinasını ve enjeksiyon kalıbını bilen bilmeyen konuşmuş
Ürünün büyüklüğüyle kalıp fiyatı çıkarılmaz. Teknik bir parça olur, küçük olur fiyatı yüksek olur. Duruma göre değişkenlik gösterebilir.
Ayrıca kalıp şu kadar eder bu kadar eder, cnc işliyorsun o kadar diyenlere ithafen; o teçhizatların fiyatlarına ve saatlik çalışma fiyatlarına bakmalarını rica ediyorum.

Bahsedildiği kadar basit değil kalıp yapımı ve basımı.

Plastik işiyle uğraştığım için yazmadan geçemedim sürçi lisan ettiysek affola..
mcsoft adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam yüklü getirmek yerine bir tane getir ben kalıbını yapıyım üretime geç. elin gavuru kazanacağına sen kazan.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 20:56:03 -->-> Daha önceki mesaj 20:53:12 --

ankara ostimdeyim plastik kalıpçılık eğitimim var ve paslanmaz çelik ürünleri kalıplarını kendim işim için üretiyorum dediğiniz gibi ucuz fiyata kalıpçı varsa boşuna elimi kirletmeyim o yapsın versin bana. elimde 250gr ve 500gr lık plastik makinesi ve 200tona kadar 10 hidrolik-pnömatik pres var.

kalıba kaç tane koyulacağı genelde makinanın kaç gram bastığı ile alakalı. malzeme 50 gramsa 250gr lık enjeksiyon makinesine 4gözlü kalıp koyulabilir.

1) 2 Bin liraya değil 5-6 bin liraya rahatlıkla yapılabileceğini söyledim.
2) Girintisi çıkıntısı olmayan, sadece 1 insert içeren komplike olmayan çok basit bir ürün.

Sizce bunun kalıbı ne eder? 5-6 Bin'e yapılmaz diyenler yaptırısam ücreti ödeyecekse hemen yarın yaptırayım