Arkadaşlar burnumda kemik varmış ameliyat olacak hiç daha önce burundan kemik ameliyatı oldunuz mu kaç saat sürüyor ne gibi tahliller yapıyor olanlar yazarsa iyi olur
İlk defa ameliyat olacam onunda biraz heyecanı var
Ameliyat ALLAH izini ile sıkıntısız atlatırsam buraya sonuçlar yazacam
Bir ay kadar önce özel bir hastanede ameliyatımı oldum 14.30 gibi hastaneye giriş yaptım damar yolu açıp kan aldılar doktor ile gece ameliyata girecem diye konuştuk o yüzden sindire sindire yaptılar bu işlemi onun haricinde serum falan yok ameliyata girmeden önce 19.30 gibi ameliyata girdim bildiğiniz klasik ameliyat masası kalp ameliyatı içinde aynı masa burun içinde aynı masa anestezi uzmanı asistanlar ile iyi bir sohbetin ardından uyutuldum gece 23.00 gibi çıkmışım gözümü odamda açtım dudağımı anestezi etkisi ile ısırmış bir şekilde dudağım burnumdan daha çok ağrıyordu yani gece sabaha kadar yüzünüzde bir buz torbası sürekli gelen hemşire ve serumlar sonucu sabah 10 gibi taburcu oldum alçı şeklinde burun üzerinde bir malzeme burun içi silikon ve burun ucu 4 dikiş haricinde biraz şişlik ve morluk 15 gün sonunda burun ucu 2 dikiş üzerindeki modern alçı gibi bir malzeme ve çok rahat çıkan burun içindeki silikon alındı tabi 15 gün içinde kremler sürülecek spreyler ile burun içi temizlenecek vs. Çok zahmetli bir iş sonra 5 gün diğerine benzer fakat içinde bakır levha gibi birşey daha sonrasında 3 gün bandaj sadece bildiğimiz bandaj sonra sadece burnunuzu görüyorsunuz kremler sürülüyor masaj şeklinde doktor tam olarak 6 ayda oturacak dedi çok rahatım ameliyat oldum 20 gün rapor aldım 17. Gün falan çalışmaya başladım işim rahat olduğu için haftaya cumartesi kontrole gidecem sormak istediğin başka soru hee bu arada annem kemiklerimi atmış kötü olmuş görünce.