Rayjon32 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eğitmenler kötü anlatırsa şikayet hakkım varsa ederim zaten, geçemeyince ücretsiz tekrar kurs veriyorlarmış o da var. 5k iyi rakam mı 5 kişi 25 e anlaşmak iyi midir yani ? Yoksa kazık mı yiyoruz orasını bilemedim. Birde artık bugün oldu pazartesi günü akşam gidiyorum ankaradan, tekrar geleceğim o zaman görüşeceğim BA ile. Müdürüyle özel randevu alıp görüşme ayarlarım o zaman özel 5 kişi indirimi isterim. Ne kadar indirirsek kar tabiki kira su elektrik doğalgaz internet yol yemek giderlerimiz de olacak aynı zamanda.
Siz ogrenmeye o konuda uzmanlasmaya gidiyorsunuz. Her turlu problemde sonuna kadar hakkinizi arayin. Sube mudur genelde halledicez vs sallar sizi. Egitmen kaynakli olmayan seylerde yasanir, Projektor bozulur net olmaz pc dandik olur sinif kotudur vs problemler olabiliyor ne yazik ki. Fiyati tam bilemiyorum zaten sinifta kimse fiyat paylasmaz. Satisci musteriyi kacirmamak adina fiyat kirabilir bu standarttir zaten. Eczanede bile iyi pazarlik yaparsaniz ilacin fiyatini indirir.
Sizin icin zor ve onemli bir surec zamaninizi ve paranizi cok iyi degerlendirin.

SM-G920F cihazımdan gönderildi