PM Atmayın - İstemeyin Sadece Okuyun
Foruma bugün kayıt oldum sağolsun bir kardeşim tavsiye etti ne yapmam konusunda bilgiler verdi hatta onun eski laptop pcsinden açıyorum bu konuyu site teknoloji sitesidir ve bilindik bir sitedir otoriter bir sitedir ne yazarsanız yazın kısa sürede kafadan ilk sayfada.
Site adresi: iyice okuyun.
Site için istenen fiyat: teklif verin PM ile.
Sitenin aylık getirisi: ortalama 6-7K
Sitenin açılış tarihi: 4 yıl önce
Kategori, sitenin içeriği nedir: teknoloji
Günlük hit sayısı: SS ekledim
Ziyaretçi kaynağı: SS ekledim
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: komple
Hosting dahil midir: sadecehosting firma içi transfer
Banlı olduğu sponsor var mı: hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: hayır
Yazılım lisans sonlanma zamanı: hayır
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: hayır
Açıklama
Öncelikle şunu bilin ki herkesin malı ve parası kıymetlidir bunun için site linkini paylaşmayacağım, sebebini biraz sonra anlatacağım sadece adam akıllı okuyun; çok farklı bir sektör ile uğraşmaktayım 3D mekan tasarımına ihtiyacım olduğu için foruma kayıt oldum hobi olarak da teknoloji blogu açtım baktım zamanla adam akıllı büyümeye başladı ve bende daha fazla geliştirmeye çalıştım. Neredeyse uzun zamandır ekmeğini yedim ve bu siteden toplamda sadece Adsense üzerinden 85K+ üzeri para aldım. bugüne kadar herhangi bir ceza & ban almadım aksine Adsense'den arayıp tebrik ettiler bunun haricinde site hakkında reklam yerleşimi hakkında öneride bulundular felan. Ciddi alıcılar olduğu gibi ciddi olmayan, daha olgunluk yaşına gelmemiş, başkasının rızkında gözü olan şahıslar hiçbir şekilde PM atmasın. Ciddi olan kişiler nerede olursan ol atla uçağa gel konuşalım der kendi parasıyla uçak biletimi alır ve atlar gelir konuşur siteyi incelemesine izin veririm. Bunun haricindeki kişiler PM atmasın.
Fiyat
Siteyi görmeden kimse fiyat belirtemez bu konu da haklısınız,isterseniz site satışı için KDV dahil faturada kesebilirim.
daha önceden site satmadığım için bir bilgim yok fiyat teklifinde siz bulunun ve okey dersem yüz yüze buluşunca konuşuruz anca o zaman siteyi açabilirim. Saçma sapan rakamlar ile gelmeyin, aklımdaki fiyat 85K+'dır. Gelen teklifler değerlendirilecektir.
Bilmeniz Gereken
Bu siteye bağlı olan, farklı gmail hesaplarına bağlı olan
35 tane paravan blog vardır ve bunların 3/1'i ana siteye link vermektedir geriye kalan siteler kenarda öylesine duruyor paravanlarında 500-600 Hitleri olup büyük network ağıdır. Paravanlara ait özel gmail, özel IP, özel farklı hosting, özel içerik, paravanlara ait sosyal ağlar.
Facebook sayfası 75K organik beğeniye sahip.
Instagram & Twitter organik takipçidir.
Bugüne kadar bütün vergileri ödenmiştir.
Satış Nedeni
Aile borcundan dolayı satıyorum,
eğer ki ortaklık teklifinde bulunacaksanız yine yukarıdaki şartım geçerlidir yüz yüze görüşmeden vermiyorum,
yüz yüze görüştükten sonra güven kazandıktan sonra konuşulur.