Merhaba arkadaşlar,
26 yaşında Elektronik haberleşme iki yıllık bitirip Aöf 4 geçerken terk edip askere gidiyorum (okul 2 uzadı ) bu yıl dahil yaşımın büyüklüğü ve ilerde kısa dönem yapsam bile iş hayatımı etkileceğini düşünerekten böyle bir karar aldım
12 aylık askerlik görevimi tamamlamak üzere kasım celp döneminde gidiyorum
acemi birliği
Hava er eğitim tugay komutanlığı / Kütahya çıktı
İçinizde burda askerlik yapan var ise birlik hakkında bilgi verebilir mi havasının soğuk olduğunu biliyorum onu çokça duydum. onun dışında acemilik nasıl geçti klasik asker şakalarından ziyade ciddi cevaplarsanız sevinirim. Ayrıca hakkınızı helal edin benden yana helal olsun.
Ben 1.erbaştaydım hocam 353 KD
Zamanında BLOGTA yazdıgım yazım kütahya ile ilgili ;
Listenin En Başına Şunu yazayım : Pilli radyo kesin götürün.
Kitap okuyan varsa Kitap okuma ışığı kesin götürün.
<Kütahya Hava KK. Aktarım birliği - 16 Aralık Zıpkın Asker >
Önce kütahyada 21 gün acemilik yaptım çok soğuktu. Çok acaip bir havası vardı sabah hava çok soğuk fakat öğlen terliyorsunuz sıcaktan. Doğal olarak bu sıcak ve soğuk dengesizliği yüzünden herkes hastaydı.orada yasamaktan öte asker olmakta farklı bir duyguydu. Bizim bölük 385 kişiydi. Bir ictima alınıyor okadar eğitimli adamların sayı saymayı bilmemeside ayrıca utanc bir durum en az 3 en çok 5 kere aynı içtimayı aldığımız oluyprdu. 600 kişilik bölüğü olan yerlere nazaran yinede iyiydik. 600 kişinin temel ihtiyaclarını karşılamak gerçekten zor. Bize haftada iki gün sıcak su geliyordu. Yemeklerimiz kötüydü gelen tabldotlar bardaklar çok kötü durumdaydı. Zaten ilk geldiğinizde 3 iğne yapıyorlar. Mikroplarla mücadele için yapılmasa çoğu kişi hastalıktan kötü duruma gelir başa çıkamazssınız.(23-11-2014)
http://blogherseydir.blogspot.com.tr...r-listesi.html
Sormak istediğin soru olursa yanıtlamaya çalışırım.