loperselim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende acemliği Kütahya'da yapmıştım(2012 Ağustos). Hava Er Eğitim Tugayı, şehrin içinde sayılan bir yerde. Bizim zamanımızda yeni bölük binaları yapılıyordu, muhtemelen hizmete girmiştir orası. Çok daha konforludur. Havacı rahat olur deniyor genelde ama eğitim vs çok yorucu zamanları da oluyordu. Bu tabi bölükten bölüğe değişebiliyor. Ben yaz döneminde gittiğim için güneşi sağlam yakıyordu. Gerçi söyleyenler kışının da sağlam soğuk olduğunu söylüyorlardı.

Benim tecrübe ve tahminim acemiliğiniz biraz yorucu geçebilir ama usta birliğinizde rahat edeceksiniz. Ben usta birliğinde Diyarbakır'a gitmiştim ve Kütahya'da yaşadığım askerliğin 10 katı rahat ve keyifliydi.

Şimdiden hayırlı tezkereler.
01-02-2013 Hey gidin heyy ne çabuk geçip gitti o acayip günler öyle.

Arkadaşın dediği yeni bölük binaları 2013 itibari ile bitmişti. Bende yeni biten 3. Erbaş eğitim bölüğündeydim.
1. Tertip gittim ve havalar daha yeni yeni bahar havasına dönüyordu ama o zaman bile fevkalade soğuk vardı.

Kulak arkalarınıza dikkat edin soğuktan su toplayıp patlıyor ve kalın bir eldiven giyin hatta 2 tane üst üste giyin parmak uçlarınız donuyor.
Ama yemin törenine kadar hızlı geçer her gününüz. Ben sağlıkçıydım yemin töreninden sonra Mart itibari ile sağlık eğitimi için Samsun'a gittik.
Senin görevine göre değişiklik gösterecektir doğal olarak. Sülüsünde yazan görev boş bir yazı, orada sana ne giydirecekler önemli olanı o kardeşim.

Neyse çok uzatmayım. Biz nasıl gittik, ettik, bitti anlamadık sende anlamazsın hayırlı tezkereler olsun kardeşim.