Semihs adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
O işe zaten kimse yanaşmaz ki, şöyle düşünün size ne ihtiyaç var? adam sermaye koyuyor, bilgisini koyuyor siz sadece ABD'de yaşiyorsunuz diye size ekstra ödeme yapiyor.. Zaten kimse yanaşmaz buna. Seo konusunda diyorsunuz zaten adam kendi açar web sitesini abd dillerinde seo uygulayip aynı müşteriyi çeker mantıken yine size ihtiyaç yok.

Aklınızdakileri uygulamak için sizin, oradan yerel olarak müşteri bulup işlerinizi ortak ajansa yaptırmanız gerekir. Örnek veriyorum 5000$a anlaştığınız işten o zaman 2000$ sizin, 3000$ ajans'ın olacak şekilde çalışılabilir. Hem bu işe para yatırmak için şahıs olarak tanınmıyorsunuz, trader'iniz yok, yaşınız çok genç işin geleceği var mı yok mu bilinmez. Önce kendinizi ispat edip, müşteri portfoyu oluşturun bence
Konusa soru cevap seklinde ayni soruyu sordum zaten.
Burasi Amerika. Oyle vay efendim site yapiyorum sen paryi paypaldan at havale et diye bisey yok. Oturulucak, fatura kesilicek. O fatura sirket sermayesinden dusecek harcama olarak gorunecek. Onun vergisi verilecek vs. burda oyle havaleyle is yaparsan afedersin kan alirlar. Kimsede zaten oyle Turkiyeden birine is yaptirmaz. Anca paypal vs kullanir yaparlar, (ki yine vergi vermeyecekleri ifatura kesemeyecekleri icin olmaz) ki zaten paypal yok 1 iletisim kuramaz ofisi olmayacagi icin guvenilmez. Falan cok is var yani ole basit degil.

Ben adam gibi firma kurucam, bizim yatirimlarimizi ofise harcama olarak gostericem, odeme kanallarini yasal sekilde ayarliyicam.

Diger konuya gelirsek, guven sorusu halledilir yani Turkiyeye gelinip gidilir gerekirse. Yasim genc iste daha ne istiyorunuz? Genc beyin herzaman iyidir.

Ayrica konunun soyle bir artisida var, 1 yil sonra girisimci vizesi ile ortaklar amerikada yasamak icin basvurudada bulunabilir.