phpbot adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
pinterest gibi yerlerde eklenmeli. bir de pdf sitelerine de gönderme olmalı. resim ve pdf leri yükleyip .

Bunlarda olsa 10 ar değilde 20 şer verseniz. program çok tutar ama fiyatta düzenleme yapmanızı tavsiye ederim.
Önerileriniz için çok teşekkür ederim fiyat konusunda yeniden düzenleme yapabilirim. Paravan sistemi daha da geliştireceğim ve kullanıcılar bu gelişmelerden ücretsiz faydalanacaklar.

siteleri 20 şer kurup verme konusunda şunu söyleyebilirim. Ben başlangıç olarak 10'ar kuruyorum kullanıcı bunu sınırsız arttırabilir istediği kadar . Bu fiyatı belirlememin sebebi de Benim ücretsiz dağıttığım özgünleştirme programının PHP halini 100 tl'ye satan arkadaşlar var bu sebeple bu fiyatı belirledim. Ama dediğim gibi yeniden düzenleyeceğim[COLOR="Silver"]

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 20:14:53 -->-> Daha önceki mesaj 20:12:24 --

medkir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
referans olabilirim
Hocam ilginiz için teşekkür ederim fakat her şey videoda anlatıldığı gibi açık ve net olduğu için referansa gerek duymuyorum ayrıca ciddi alıcılara demo sunuyorum artı bir de kurulumdan önce 50 kurulumdan sonra geri kalanı tahsil etme imkanı veriyorum. Uygulamayı şu an kendim de kullanıyorum bizzat 261. sırada olduğum bir kelimede hiç makale girmeden 57 deyim şu an hedefim ilk 10 da olmak bir ay içinde