keremiya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
WordPress sorunlu mu? Geliştiricileri bilgisiz? Kullanıcıları cahil? Kalitesiz insanlar? Hocam siz nerede çalışıyorsunuz Google'ın Galaktik Federasyonu falan ? Bu kadar bilgi-kültür size nereden geliyor acaba?

Çok zekisiniz gerçekten hayran kaldım, çok güzel *** atıyorsunuz. Sıçramasın aman dikkat.
Worpdress, 3 parti uygulamaları sayesinde sürekli güvenlik açığı oluşturan, kendisi xmlrpc ataklarına maruz kalan, yavaş ve hantal çalışan cpu düşmanı, codebase katmanı 10 sene öncesinin standartlarında olan oldukça maliyetli bir cms uygulamasıdır. Bunlardan kurtulmak ise başlı başına bir maliyet.

Bu benim uydurduğum bir şey değil. Destek forumlarını veya internette insanların yüzlerce kez yazdığı yazılardan da bunu görebilirsiniz. Hatta bunu benden daha iyi biliyorsunuzdur.

Kullanıcıları, kod yazmayı bilmeyen insanlar olduğu için kalitesiz olduğu anlamına gelmez. Öyle birşey iddaa etmedim.
Zaten Wordpress gibi uygulamalar kod yazma, tasarım yapma bilgisi olmayan insanlar için tasarlanan, hazır sistemlerdi en başında.

Soracak olup, genelleme yapmamı istersen, bizim Türk'ler emeğin karşılığı olacağını düşünmeyen, aç gözlü ve ticari konuda ahlaksız insanlardır.
Bilgisi olmadığı halde biliyormuş gibi davranan insanlardır.

Ben, Türkiye ve bu forumda yaşadıklarımdan ve çevremde duyduklarımdan yola çıkarak, kendimce düşüncelerimi paylaşıyorum.

Bu işten para kazanıyor olabilirsiniz. Ama teknolojileri takım tutar gibi savunmaya gerek yok. Hepsinin iyi ya da kötü bir yanları vardır.

Benim nerede çalışıp, ne iş yaptığım önemli değil.
Olayı kişisel olarak algılayıp, hakaret etmenize gerek yok.
Bir CMS hakkında görüşlerimi belirttim sadece.