Siteleri karıştırdın burası R10.net bunları Facebook da yazarsan açlıktan nefesi kokan cebinde beş lirası olmayanlar yüzlerce kez beğenir.
Sen kimsin ki bizim Türklüğümüzü sorguluyorsun ? Sen klavye başında otururken ben o senin adını yeni öğrendiği yerler de yaşayan Türkmenlere yardım götürüyordum.
https://www.r10.net/gundemdeki-konula...geliyorum.html
Madem Türklüğe önem veriyorsunuz.O zaman ümmeti değil Türklüğü yüceltin.Çünkü orada ki Türkmenlere en büyük zulmü sözde din kardeşleri yapıyor.
Telafer 82, Musul 83, Kerkük 84, Halep 85, Tebriz 86 Böyle bir yorum attım adamlar bunu bile okuyunca o kadar kuduruyor ki buraya gelmiş nutuk atıyorlar.
Heyt benim kendini vatansever gösteren kardeşlerim sizleride seviyoruz.Arkadaşın tekide bayırbucaka yaptığı yardımı <h1> etiketleri ekleyerek benim yorumumu alıntı yapıyor benim güzel yardımsever arkadaşım bir iş yaptıysan bırak gizli kalsın be olmaz mı ?
Arkadaşın biri, arkadaşın diğeri

Konuya, birlik beraberlik ve hoşgörü ile devam edelim.Peygamber Efendimiz'in aşağıda dediği gibi,
"
Arabın Arap olmayana, Arap olmayanın da Arap üzerine üstünlüğü olmadığı gibi; kırmızı tenlinin siyah üzerine, siyahın da kırmızı tenli üzerinde bir üstünlüğü yoktur. Üstünlük ancak takvada, Allah'tan korkmaktadır." Milletimizi sevmeliyiz.Çünkü Türk milleti
, İslam'a en fazla hizmet etmiş bir millettir.Ama ırkçılık babında kesinlikle ırkım üstün değildir.Ama ırkımın faziletleri, üstün fazilettir ve bu, milletimi diğer milletlerden ayırır.
Bir Tarihçi olarak, bizler hep kendi kendimizin ihtirasları ve kavgaları ile yıkıldık, tekrar kurulduk tekrar yıkıldık.Geçmişimizden örnek alıp, tartışmayı kendimiz ile değil, bize topyekün kin,nefret ile bakanlara karşı yapmalıyız.
Bir hocam şunu demişti:
İlk kan Ortadoğu'da döküldü ve Ortadoğu'da kan kıyamete kadar akacak! Bizler, o bölgelere para,pul,altın,petrol niyetiyle değil adalet dağıtmak iiçin gitmeli ama kend içimizde de adaleti sağlamalıyız.Sağlayabiliyor muyuz? Kesinlikle adaletli bir ülke değil.Yine de ülkemi,milletimi ve milli değerlerimi seviyorum.
Kavgaya düşmeden, ayrılmadan eksik yada fazla, doğru yada yanlış Kardeş Musul,kerkük halkına yardıma gidilecekse bende varım.
Oraları kendimize katacak olsak, AMERİKA,İSRAİL,RUSYA BAŞIMIZA BASAR, AĞZIMIZDAN DEĞİL NEYSE DAHA ÜSLUPLU DİYEYİM, MİDEMİZİ YARIP ORDAN ALIRLAR BURALARI.
Bu yüzden bünyemize katmak yerine, biz taraflı bir devlet, biz taraflı bir yönetimi desteklemek en akıllıcası.
Biz r10.net olarak birbirimize düşmeyelim.Sürc-i lisan ettiysem affola...Sevgi ve saygı ile