[/COLOR]
Hocam doğru yardımı almak için derdinizi doğru anlatmanız lazım. Birden fazla a tagından data değerleri alınıp hepsi aynı inputa mı yazılcak ne olcak? Sadece ilk değerini almasının sebebi seçicide :first bulunması. Ayrıca #fatih tagından birden fazla bulunması htmlin mantığına aykırı. ID kimlik belirtir sadece bir tane bulunmalıdır. Tagları gruplandırmak için class kullanın.
Sorunu net anlatırsanız yardımcı olayım yine.
Kusura bakmayın hocam kendimi tam ifade edemedim.Şöyle anlatayım.Resimde göründüğü şekilde birden fazla veri var.Bu veriler tablo formatında geliyor.Düzenle kısmında veri düzenleme işlemi yapıyorum ve bu kısım popup şeklinde açılıyor.Bu yüzden tıklanan id yi görmüyor.Sadece en baştakini görüyor.Buda neden, tek classtan dolayı.Hepsinde "modal" classı var.
Benim yapmaya çalıştığım olay ise a taglarına data şeklinde değer oluşturup gelen idyi buraya bastırmak.Hangi düzenle butonuna tıklanıyorsa ondaki data verisini yani id yi açılan popuptaki inputa atamak.
<a class="btn btn-outline dark" data="<?=$ID;?>" data-toggle="modal" href="#responsive"> Düzenle </a>
//Popup içindeki Input
<input type="text" name="duz" value="" id="yeni">
Ayrıntılı bir şekilde anlatmaya çalıştım.