Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu yeni win10 dizüstü bilgisayarlarda kronik problem.
windows kurulu olan disk dandik ve ucuz bi disk.
Aynı problemi yaşıyorum çözemedim.
bu win10 ne sorunluymuş arkadaş silip xp mi yüklesek illa bu nedir

ne zaman bir sorunlar karşılaşsam hep win10 kaynaklı diyorlar

Düzenleme :

Arkadaşlar 10 dakika boyunca kaynak izleyicisi ve görev yöneticisindeki disk değerlerini izledim.
Sürekli Run.dll ler çalışıyor. Yok efendim microsoft office 2015 için 4 adet run.dll işlemi, 1 aydır kullanmadığım başka program için 3 tane Run.dll işlemi. Normalde her gün 10 saat kullandığım ama o an açık olmayan spotify için %25 disk yiyen Run.dll işlemi...
Kopma noktası Windows Update oldu. Bir çalışıyor %60 tek başına yiyor. Sonraki en temel Disk yiyen programsa Windows Yükleyici. Normalde sorunsuz kullandığınız ayarlara oynamanızı söyleyen, araştırma yapmadan burada atıp tutan gereksizler olmuş. Aldanmayın!

ÇÖZÜM: Arama bölümüne "Hizmetler" yazın ve 2 adet çark işareti olan programa girin. Alfabetik sıralıdır burası. En altlarda Windows Update var. Sağ tık özellikler > Devre dışı seçin ve uygula diyin. Ardından Windows Update sağ tık DURDUR. Yapmanız gereken işlem bu kadar.

>Bunları yaptıktan sonra görev yöneticisini açın. Mısır patlatıp seyredin demek isterdim ancak o kadar zaman yok. Disk kullanımı en geç 2-3 dakika için %0 oranına sabitlenmiş olacaktır. %100'den %0'a düşüşünü keyifle izleyin. İyi seyirler

Böyle bir şey okudum arkadaşlar denedim ve gerçekten şu anda iyi durumda gözüküyor bilginize...

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:24:21 -->-> Daha önceki mesaj 13:57:12 --

Düzelmemiş yardım lütfen