Açık arama ve ön yargıyı bıraktığınız zaman insanlara daha yararlı olabilirsin, 'Adımı biliyorsun, hikayemi değil ' sözü gibi yaptıklarımı bilmiyorsun ki artık kendin ne yaptıysanız onunla kıyas yapıyorsunuz ; madem bu tarz yanıt verdiğiniz şöyle açıklık getireyim ;
Zaten yaptığınız çalışmaların ve bu çalışma yollarının seo olduğunu öğrendiğiniz de ve bunları yerine oturttuğunuzda domino taşları gibi 'Evet, doğru.. işte buu' gibi ifadeler ile karşılaşıyor ve devam ediyorsunuz...
Anlatabilmişimdir umarım....
Ön yargısız, bir hayat dileğiyle...
Arkadaş doğru söylemiş hocam, sadece söyleyiş tarzından dolayı biraz kırılmışsınız. SEO çok meşakkatli bir iştir; ciddi bir bilgi birimi, deneyim ve sabır gerektirir. 1 ay gibi kısa bir sürede bu işten para kazanamazsınız. İşte olay da bu 1 ayda SEO öğrenip bundan para kazanılmayacağını bilmediğiniz için para kazanamıyorsunuz

Öğrendikleriniz sizi başarıya ulaştırmış; sitelerimi 1.sayfada üst sıralara taşıdım demişsiniz bu yeteneğinizin üzerine gidin daha da üst sıralara çıkmaya çalışın gerisi gelir zaten.
Yazdıklarımda bir art niyet yok gerçekçi bir yorum yaptım. Ben 8-9 yıldır bu işlerin içindeyim aklınıza takılan konularda fikir danışabilirsiniz.