Merhaba kardes,
Bizim seni yargilamak ya da sana zarar vermek gibi niyetimiz olmaz. Ben yaklasik 10 yildir bu islerle ugrasiyorum. Seo calismalarim oldu cok onemli kelimelerde uzun sure 1. Siralari gordum. Ads bile vermeden saglam donusler aldik. Rakipler 70k ads cikiyordu mesela.

ama hic bir zaman cikip demedim ben seo biliyorum. Seo ogrendim diye. Seo cidden cok kapsamli google bizim bilmedigimiz gunde 40 50 tane farklilik deniyor. Piyasa cok hizli degisiyor. Iyi bir seocu cok iyi adwords bilmeli. Cok iyi roi hesaplamali yazilimdan anlamali. Bir cok metrik var. Sunu demek istiyorum, bir ayda ogrenmen bu alanda uzman olman cidden olanaksiz gibi. Ben mesela bildigimi yazamam. Mutlaka bilmedigim cok taktik vardir. Her seocunun ayri taktigi var.
Neyse gelelim tavsiyelere, kardesim bu alanda iyi para kazanmak icin once ingilizce ogrenmen sart eger biliyorsan zaten yabanci kaynaklari cok yakin takip edersen saglam isler cikartirsin. Pazarlama ve reklamcilik ile ilgili cok guzel kitaplar okumani tavsiye ederim.
Baskasina hizmet etmek yerine nasilsa vaktin boldur kendine bir niche site kur kardesim. Arama hacimlerinden bulman lazim.
Sm yonetimi gelecek icin iyi bir yatirim degil sahsi dusunce mobil icin uzmanlasman gelecekte sana cok fayda saglayacak.
Umarim kendimi dogru izah edebilmisimdir. Iyi forumlar.
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi