Drago adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kampanya teklif stratejisi nedir? Hedef nedir denk getirirsin ama adam satış yapamaz parası boşa gider pm olarak gönder siteyi ne yapabilirsin yardımcı olayım.
hocam arama ağı olarak ayarlı sadece siteyi ben yapmadım bi arkadaşı yapmiş tek sayfa bilgileri mevcut o kadar çok basit açıkcasi pişman oldum yardımcı olabilirm dediğime...

Glory adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle geçmiş olsun. Umarım Hesabı kurarken anahtar kelime eşleme türlerini, konum seçimini ayarlamayı unutmamışsındır. Eğer bu 2sini düzgün ayarlamadıysan reklamlar birkaç dakika içerisinde bütçeyi tüketebilir.

Abinizin reklamı görememe sebebi reklam bütçesi tükenmeye yakın bakıyordur reklam nadir gösterime girmiş olabilir. Veya konum olarak daha düşük bir konumdadır reklam. Veya sürekli arattırıyordur birkaç kere görüp ardından göremiyorsa bunun nedeni Google'ın "bu kişi bu reklamla ilgilenmyior, bu reklamı bu kişiye göstermeyim" mantığıdır.

Abinize analytics verilerini veya adwords hesabını gösterip kanıtlayabilirsin. Aslında reklamı görmekten çok verimlilik önemli olsa da her reklam veren mutlaka reklamının istediği konumda olduğunu görüp rahatlamak istiyor.
Hocam teşekkür ederim verdiğin fikirlerden dolayi inceleyeceğim tekrar