Savaş ve çatışma bir ülkeyi maddi yönden ençok yıpratan unsurken, dolar 3.10 barajına sabitlenip, yıl sonunda 3.15 olarak öngörülürken (devletin kısa vadede açıkladığı ekonomi planında yazan rakamdır bu kimse sallıyorsun demesin), ülkede sistem değişikliği diyerek yeni bir kutuplaşma başlatırken, darbe girişimi olmuşken, darbe girişimi ile ilgili bir sürü senaryo dönerken (2. girişim vb.), pkk ile hala savaşırken bu politika ne kadar doğru bilmiyorum.

Açıkçası en korktugum olay ise şu, bu politikalar başımıza ağır bir sonuç açarsa gelecek açıklama yani "koalisyon ülkeleri bizi kandırmış" açıklaması...

Bu tip gündemler ile doları gizliyorlar, geçenlerde müezzinoğlunun açıklamasını okudum kamuya alımları (memur alımları) durduracaklarmış. Yarın gireceğiniz kpss sınavı varya işte onun sonucunda atanma olayları yani...

Hiçbir ulusal kanalda dolardan, bu açıklamalardan ve parametrelerden bahsedilmiyor...

Tek bir dileğim var artık bedel ödememek, çünkü bu tip kararlar benide etkiliyor ve ben artık bu durumdan, kandırılmalardan, rest çekmelerden bıktım, sonucunu ben ödüyorum...

Bir bildikleri vardır umarım...