kargoyu karşılayacaksanız ilk göndermeyi kabul edyorsunuz herhalde 6 refle önce ödeme kimse göndermez
Merhaba. Hocam benim ückağıtcılık peşinde tabiki değilim. Eğer alacak kişinin r10 yaşı ve ticaret sayısı fazla ise tabiki ilk ürünü gönderirim. Ama *********** olasam bile ben sizlerle tel numaramı adresimi gerekirse tc no mu ve banka hesap bilgilerimi zaten paylaşıyorum. *********** olsam bunları yapamam. Dediğim gibi durum söylediğim gibiyse gönderirim konuşuruz.
İkinci yanlış gelme ise evet siyahını sipariş vermemize rağmen beyaz yolladılar. Aradım müşteri hizmetlerini geri gönderin dediler. Ben göndermek ziyade satıp yine nakite çevirmek istiyorum. Kartla siparişini verdiğim için ödemesi bir sonraki ay. Bu ay nakit ihtiyactan dolayı satmak istiyorum. Eğer pazartesiye kadar satmazsam geri iade göndereceğim. Kargolar kapalı olduğu için bu durumu gerçekleştiremedim. Belki alacak olan varsa bimeks ve teknosa vs. mağazalardan 1500 e alacakları yerine 1300 e sıfır tel alabilirler diye düşündüm.
Teşekkler.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:53:53 -->-> Daha önceki mesaj 16:50:34 --
1 hafta içinde iade edebiliyorsunuz bide yanlış gönderme gibi bir şansları yok , garip bir durum
Müşteri hizmetlerini arayıp itirazımı ve şikayetimi ilettim. Kontrol ettiler ve telefonu geri iade yapmamı söylediler. Pazartesiye kadar satabilirsem nakite çevirmiş olacağım ödemesi sonraki ayda olduğu için şuanlık para ihriyacım var. Yoksa pazartesi geri iade yapacam. Eğer alıcısı varsa sıfıra gidip 1400 bile bulasalar bile vermek yerine 100 Tl yine karla türkiye garantili sıfır tel sahibi olurlar diye düşündüm. Benim gözümde dış jelatini yanlışlıkla açtım diye 70 tl yi görmüyorum. İhtiyaçtan dolayı.
Teşekkürler.