DraqoN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
10k hitli bit site için bence 40 dolara bakmayın hemen ödeyin sitemizi tekrar açın bence
kardeş herşeye razıyım salaklar üzerinde çalışıyoz 2-4 gün demeye devam ediyorlar. vallahi bin pişmanım godaddyden 10 usd kar edecem diye buraya taşıdığıma. ah eşek kafam ah. bu riske girmemeliydim.

kadirzm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
godaddy'den muhtemelen 3-5 kuruş aşağı olduğu için oraya transfer ettiniz ama daha büyük zararlar çıktı ortaya,

yine de hayırlısı olsun, bir an önce parayı ödeyip açtırın, geçen her saat sitenizin aleyhine işliyor, umarım en az zararla atlatırsınız,
kardeş herşeye razıyım salaklar üzerinde çalışıyoz 2-4 gün sürebilir demeye devam ediyorlar. ne telefondan ulaşabiliyom kendilerine ne emailden. bu mallar bi ara com domain almıştım ücret çekilmemesine rağmen çekildi diye bana beleş domain vermişlerdi. nasıl batmıyolar anlamıyom. heralde batacaklarını anlayıp milletin domainine yalan dolanla konma hayalleri ve kurtarma parası koparma peşindeler. vallahi bin pişmanım godaddyden 10 usd kar edecem diye buraya domain taşıdığıma. ah eşek kafam ah. bu riske girmemeliydim. haklısın