Çekeceğin miktara bağlıda şey söyleyeyim.
Puanın ile bankadaki puanlar aynı olmuyor. Kendi puanım benimde 1600 küsürlerde gözüküyor fakat sistemimizden baktığımda ise kendi puanım 1243 gözüküyor.
0 araç alacaksan peşinatın varsa satıcı firmaların anlaştığı finans firmalarından al derim. Azami 4 yaşına kadar kredi veriyoruz. Ve aracın trafik sigortasını, kaskosunu bizden yapma mecburiyetin var(fiyat piyasadan yüksek olsa dahi)
Araçın rehinli oluyor plaka değişikliği yada satış yapamıyorsun. Borcun tamamını ödedikten sonra azami 0 - 48 saat içinde emniyetten kalkıyor. Buda alıcı kişi için olumsuz bir faktör parayı ödediğinde hemen devri ister diğer şekil size *********** gibi bakabilir vazgeçebilir.
Fazla fark yoksa daha doğrusu çekeceğin kredi maaşına göre yetiyorsa örneğin 2500 maaş aldığını varsayalım 30.000 ihtiyaç çıkıyorsa sanada bu kadar lazımsa taşıt çekme ihtiyaç çekme.
Sigortanda son altı ay içinde 1 gün bile giriş çıkış varsa kredi çıkmıyor bilgin olsun. E devletten hizmet dökümüne bak. Tabi bazı bankalarda şey var eğer giriş çıkış yapan aynı firmaysa azami iki günlük giriş çıkış varsa onaylıyorlar.
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. Eğer başka sorunuz varsa alabilirim
4 Senedir aynı firmada çalışıyorum. 2 Bine yakın maaş alıyorum. Primler AGİ dahil
2-3 defa kredi çektim ödedim.
3500 TL kredi çekmiştim yakınıma oda ödüyor enpara'da
Yeni yasada k.kartı ve kredilerler vade uzatılacak. 2017 ocak ayınca 30 bin TL kredi çekecem.
10Bin birikmişim var.
Corsa 1.3 HB Yeni kasa 2.el.
Rena clio HB yeni kasa 2.el
Ford Fiesta 1.5 Titanyum 2.el
2013-2015 Model bakıyorum.