Sowyet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
otomatik teslimat nasıl bir sistem hocam anlamadım?

cevap veren felan yok 2 gündür sitede, dediğiniz sistemi de kullanmıyorum yani ben sadece kredi kartından alışveriş yapacaklar için kullanmayı düsünmüştüm şöyleki, kişi ödemeyi yapıp bana ödeme bildirimi yapıyor ben işlemlerini yapıyorum sonra onay veriyor alıcı kişi, sonra para bana geçiyor ben bu sekilde kullanıyorum

evet fark ettim hocam sizin konularınızı okuyorum su an yapılabilecek bi şey var mı hocam burayı devre dışı bırakmayı düşünmeye basladım ama dükkan parası ve yaptigim test alişverişinin parasini nasil alabilirim hiç zannetmiyorum vereceklerini.
Pes etmicen, kiyamet israr yapican sonunda basindan atmak icin iade yapiyoar. Ben oyle aldim parami. Elinden geleni yap. Zorla surekli mesaj at. Telefonla gorusmek istiyorum. Destek vermek zorundasiniz vs deyin. Been adamlara illa beni amerika hattimdan arayacaksiniz dedim. Hakkim sonucta abi para veriyorum bir arama bile yapamiyorum. Sonunda dayanamyip iade ettiler. Hocam odemeleriniz icinde authorize.net i kullanabilirsiniz. Cok dusuk komisyonla ama aylik ucret verilerek calisiliyor. Ben burda kullaniyorum. Ama Turkiyedeki kurun yuksekliginden dolayi size uyarmi bilemem.