Mr.Function adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben 4-5 yıl önce çalıştım oyun kodları, skype kontörü gibi ürünlerin satıldığı bir yer zaten başka bir ürün satıldığını düşünmüyorum. Avantajlı noktası şu otomatik teslimat sistemi var bundan dolayı çoğu oyun firması burayı kullanıyor sitelerinden buraya yönlendiriyorlar. Ben satışların ödemelerini zamanında aldım hep bir sorun olmadı.
otomatik teslimat nasıl bir sistem hocam anlamadım?

cevap veren felan yok 2 gündür sitede, dediğiniz sistemi de kullanmıyorum yani ben sadece kredi kartından alışveriş yapacaklar için kullanmayı düsünmüştüm şöyleki, kişi ödemeyi yapıp bana ödeme bildirimi yapıyor ben işlemlerini yapıyorum sonra onay veriyor alıcı kişi, sonra para bana geçiyor ben bu sekilde kullanıyorum

UtkuKockaya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam mobil oldugum icin link atamiyorum fakat actigim konulara bakarsan (profilim-istatistikler-actigi tum konulai bul) burada sonteklifle ilgili yasadigim bir aniyi anlattim. Okuyun. Siz karar verin nasil bir firma.
evet fark ettim hocam sizin konularınızı okuyorum su an yapılabilecek bi şey var mı hocam burayı devre dışı bırakmayı düşünmeye basladım ama dükkan parası ve yaptigim test alişverişinin parasini nasil alabilirim hiç zannetmiyorum vereceklerini.