Iyi güzel diyorsun da bu zamana kadar sınırımızdakilere müdahele etmedik ne oldu. Sınırımız komple Pyd'nin oldu. Ve tüm göç bize geldi. Yani zararını gördük. Şimdi ise yeni bir yol belirledik. Sonunu da hep birlikte göreceğiz. Ayrıca yanlış dil söylemine katılıyorum. Yalnız artık olayların içinde olmalıyız. Her türlü ucu bize dokunuyor. Ve Musul'a girmek savaş değil operasyonel bir müdahele. Musul'da 2 milyon insan var nerden baksan yarım milyonu yerinden olacak.
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Etseydik neden bunca yıl müdahale etmedik de 5 milyon suriyeli ve bir o kadar vatan haini köpek ülke de cirit atarken mi geldi akıllarına müdahale etmek.
Açık ve net söylüyorum.Bu ülke artık beni paranoyak etti.Düşün kendi ülkemi yönetenlere zerre inancım yok.Elimden gelse ailem izin verse yaşım 35 olmasa malımı mülkü mü ayağımda ki donu satar kaçarım.
Ne güzel hayat her halta müsade et sonra vay beni kandırdılar.Emin misin ya yine kandırılıyorsa ?
Amerika Rusya gibi 2 dev dibine gelmiş.Girelim girmesine de inşallah çıkabiliriz.Yıllar önce aklın neredeydi derler adama yok ama bizim ülkemiz de demezler.
İyi forumlar