Copy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam afedersiniz yanlış anlaşılmasın merakımdan soruyorum nekadar talep etmiştiniz ücrete ve sorun neydi ?
İnan hatırlamıyorum hocam. Gerek de yok zaten. Ama şimdi anlıyorum ki az istemişim.

Burdan bunu belirteyim;

Sorusu olan arkadaşlar sorularını forumda konu açarak dile getirsinler ve cevaplandığı takdirde aynı sorunu yaşayan herkese faydası olsun.

Skype'dan tarafıma ulaşan arkadaşlar profesyonel hizmet almak istiyorlarsa ulaşsınlar aksi halde gerek yok. Forum zaten bunun için mevcut.

Elimden geldiğince kimseyi kırmamaya çalışıyorum fakat günde en az 2-3 kişi bedava iş yaptırmak için teklifte bulunuyor, ücret isteyince de bozuluyor.

Yoğunluk durumuma göre, elim rahatsa, kimseyi kırmamak adına yine elimden geldiğince yardımcı oluyorum ama bu işin sonu yok.

Ben farklı bir işten maaş alıp, buradaki çalışmalarını ek iş olarak yapan biri değilim.

Hizmetlerim tamamen profesyoneldir ve kurumsal olarak çalışma isteyen herkese faturası kesilip gönderilir.

İş alımı aktiftir. Konuyu farklı platformlara lütfen çekmeyelim.

Şikayeti olan arkadaşlar için forumda şikayet bölümü mevcuttur.

Teşekkürler.