Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Arkadaşlar bir çoğunuz tema çıkartıyorsunuz ama, daha avrupa standartlarına yaklaşan ya da istediğimiz gibi şekillendirebileceğimiz bir yapıya sahip bir tema malesef yok.
Açıkçası her kurumsal site yaptığımda themeforest e 50 dolar 69 dolar civarında havadan para ödüyorum. Elin Hintlisi, ABD lisi oturduğu yerden para kazanıyor bizim neden sağlam temalar çıkartan yapımcılarımız yok.
Bir kaç firma gezdim doğru dürüst tasarım yok. Olanlarda ucuk fiyatlı ya da destek olayı sıfır. Her soruya para isteyen bile var.
Şahsi kanaatim film temaları, blog ve portal temaları yapmayı bırakıp kurumsal temalar üretmenizdir. Şahsen her projede kullanabileceğim kadar revizyona müsait tema üreten biri olsa sürekli kullanırım.
Eğer ben yapmak istiyorum ama koordinasyon kontrol yok diyorsanız buyurun gelin oturup birlikte koordine edelim yapalım. Pazarlaması da benden. Mesleki temalar hele hiç yok piyasada. Yapabilecek varsa bir meslek için 10 farklı tasarım ya da 10 farklı tasarıma dönüşebilen tek tema ben pazarlama yaparım.
Artık bu alanlara yönelin lütfen. Her projede ziv ziv internette tema aramaktan yoruldum. Öne çıkan bir kaç firma var onlarda sağlam bir şey yapmıyor. Lütfen bu sitemimi dikkate alın.