Lüzumsuz yere mevzu uzadı o yüzden sırayla cevaplıyayım başka yorum atmıcam. Daha öncede başka yerlerde gözüme çarpan eksiklikler oldu konu altına yazdım gayet normal katşılandı. Siz olumsuz yorumlara kendinzi kapatmuşsınız tepkiniz bu yönde oluyor gayet normal yorumlarıma bakarsanız görürsünğz bu forumdaydı galiba incelersiniz yorumlarımı. Wm tools aklıma gelmedi kendimde az buçuk anlıyorum tasarımdan belki ondandır. Olabilir o an bende öyle görünmüştür bilmiyorum görünce yorum attım sadece art niyetli değildim.
iPhone 8 len yollandı..
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 01:41:10 -->-> Daha önceki mesaj 01:39:01 --
Pm ni şimdi gördüm güldürdün beni ya [emoji3] iphone 8 i gırgırına yazdım ben ordan laf sokmaya çalışman güldürücü. EywAllah.
iPhone 8 len yollandı..
Neyse Recep bey amacınız madem uyarmakmış ilginiz için teşekkür ederim.Bir daha ki sefere yorum yapacağınız konu dan tam emin olmadan yorum yapmazsanz sevinirim.Çünkü burada müşterilerimiz yanlış bilgilenıyor. Demo da sorun olmadığını mobil uyumlu olduğunu geç de olsa fark etmenize sevindim. İyi günler.
SM-A300H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi