merhaba sorularım olacaktı sistemle ilgili
1)seken takip sisteminde, oraya eklediğimiz hesapları takip edip onların takip ettiği kullanıcılar + onlarında takip ettigi kullanıclar diyemi takibe alıyor bizim hesaba.
2) api sisteminde mesela program üzerinden takip etmek istediğimiz hesapları arama yaparak alsak nasıl olur
3) liste oluşturma olayı biraz sıkıntılı mesela takip etmek istediğimiz kitle edebiyat kelimesi ile alakalı olsun, sizin program üzerinden arattıgımızda yalnız kullanıcı adı-takipci sayısı-kaç kişiyi takip ediyor. Sistem bu bilgileri alsa buna göre toplu veya tek tek seçim yapıp onları listeye eklesek böylece seken takip sistemiyle onları takibe alsak tadından yenmez sistem o zaman

4) Toplu hesap alımını nasıl yapabiliriz googleda arattım sayfa satış şeklinde çıktı
5) Profil düzenlemelerini program üzerinden yapabilirmiyiz 100 hesapla çalışan birisinin hesabına girip diyelim sayfa adını değiştirmesi profil fotosunu değiştirmesi zor olur, sistemde o hesap ayarları kısmından bi sekme açılsa hesabın adı-profil fotosu değiştirilebilse yapılabilirmi böyle bişey
6) bu işlemleri pc kapalı olduğu taktirde kendi yapıyomu benmi yanlış anladım. Yani günlük takibe alma, takipden çıkarma vs. bunları birkere emir versek. Eklediğimiz takip edeceği listeler bitene kadar bi daha dokunmadan sistem kendi günlük yaparmı(pcyi açmasak bile)
Progralama hakkında bilgim yok bunlar mümkünmü bilmiyorum ama eğer yapılabilir şeylerse yaptıgınız taktirde forumda tek geçilecek bir program olur ondan eminim

Özellikle takipçi kasma sistemi üzerinde geliştirmelere ağırlık vermenizi tavsiye ederim. Aklıma geldikçe yazıcam inşallah bu arada beta için sipariş formunu doldurdum onay bekliyorum