Vallaha aylarca şok markette çalıştım şöyle söyleyim gerçi herkesin bildiği bir konudur.
Her pazartesi ve cuma günü tavuk arabası gelirdi erpiliç idi. Herif kasa kasa indirirdi neyse tabi bende diziyorum. Dizme şekli hep aynıdır. Dondurucunun en altına yeni tarihli gelen tavukları yerleşiriyordum. Yeni tarihlerde derken fix 5 yada 7 gün sonra son kullanma tarihi bitiyor. Hep üstlere 2 sıra eski tarihleri dizerdik. Satıldıktan sonrada sabah kontrol ederken alttakileri çıkartıp bi daha eskileri üstüne dizerdik.
Hep aynı mesele. Örnek şöyle diyim şoka girin ürünlerde bilmem şu kadar indirim yazan böyle küçük kağıtlar asarlar
Alayı fasa fiso o büyük kağıdın altından gerçek fiyatına bakın daha ucuz olduğunu göreceksiniz.

Ne alırsanız alın arkadan alın

He bide şunuda diyim eğer gördünüz bi skt'li ürün sırf onu gidin kasadan geçirin ve aldığınız fişle 10dk sonra geri gidin rahatça şikayet edebilirsiniz. Ve bu şikayet mağaza müdürünü epey bi etkiliyor.

A101'in yaptığıda normaldir. Şöyledir kesin başka şubelerde satılmıyordur ve o uğradığınız mağaza da tavuk seri gidiyordur diğer mağazalarda ki tavukları getiriyorlardır. Herşey olabilir..